Talharie pe o strada din centrul Timisoarei. Infractorul care a deposedat un trecator de telefonul mobil, arestat pentru 30 de zile

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul V.T. cu privire la savarsirea infractiunii de talharie calificata si au formulat propunere de luare a masurii arestarii preventive fata de acesta, pentru o perioada de 30 de zile, de catre Judecatoria Timisoara,


Prin incheierea nr. 70/02.10.2019, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, s-a dispus luarea masurii arestarii preventive fata de inculpatul V.T., cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.

“In seara de 08.09.2019, in jurul orelor 23, inculpatul V.T., aflandu-se impreuna cu suspectii C.I. (in varsta de 14 ani) si S.M., pe str. Alba Iulia din municipiul Timisoara, prin punerea persoanei vatamate C.A.I. in imposibilitate de a se apara, prin crearea unei puternice stari de temere, fiind inconjurata de catre trei persoane, i-a cerut persoanei vatamate sa-i dea telefonul mobil unuia dintre suspecti, dupa ce in prealabil suspectul C.I. a amenintat-o cu acte de violenta in cazul in care nu va preda telefonul de buna voie”, ne-au transmis procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Ulterior suspectul C.I. i-a smuls persoanei vatamate telefonul mobil, din mana, dupa care cei trei au parasit zona.

In sarcina inculpatului s-a retinut comiterea infractiunii in stare de recidiva postexecutorie, in conditiile in care la data de 29.06.2016 s-a liberat la termen, din executarea unei pedepse cu inchisoarea de 3 ani. (V.E.)

Leave a Reply