INCENDIU. Una din cladirile de birouri din complexul ISHO Timisoara, la un pas sa fie mistuita de flacari! 32 de muncitori s-au autoevacuat

Una din cladirile complexului ISHO Timisoara a fost la un pas sa fie mistuita de flacari, sambata, in urma unui incendiu care a izbucnit la etajul 1 al imobilului. Doar interventia prompta a pompierilor de la ISU Banat a salvat situatia, militarii reusind localizarea si stingerea incendiului, in mai putin de o ora de la alarmarea efectivelor.


“Se intervine cu 7 autospeciale de stingere, 2 autoscari mecanice de lucru la inaltime, motosuflante si peste 40 de pompieri”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Banat, in timpul interventiei in forta, actiune declansata imediat dupa ora 12.

Nu mai putin de 32 de muncitori care lucrau in cladire s-au autoevacuat, iar la finalul interventiei, patrru echipe de cautare-salvare au verificat interiorul cladirii, pentru a descoperi eventuale victime. Din fericire, nu au existat persoane ranite sau afectate de flacari si fum.

“Incendiul este lichidat. Au ars elemente combustibile, materiale de constructii, pe o suprafata de aproximativ 600 mp”, a revenit Elena Megherea cu o noua informare, la ora 12,55.

La fața locului s-au deplasat inspectori din cadrul Inspectiei de prevenire, care verifica modul de organizare impotriva incendiilor, urmand sa aplicea masurile reglementarilor tehnice in vigoare.

Reamintim ca, acesta nu este singurul incident petrecut, in ultima perioada, in santirul ISHO. In noiembrie 2018, un macaragiu a decedat, dupa ce a cazut de la o inaltime de 50 de metri, in februarie 2019, politistii au descins pe santier in cautarea de muncitori “la negru”, iar la aceste “ghinioane” de imagine sa-l mai adaugam si pe cel din iunie 2019, de la Monte Carlo, cand intreprinzatorul Ovidiu Sandor a ratat titlul de Antreprenorul Mondial al Anului. (V.E.)

 

Leave a Reply