Ambulanta implicata intr-un accident rutier, la Recas! Salvarea transporta la Timisoara un pacient inconstient, victima altui accident rutier

O ambulanta care transporta un pacient inconstient din Hunedoara, la un spital din Timisoara, a fost implicata, sambata seara, intr-un grav accident rutier.


Evenimentul s-a produs pe raza orasului Recas, inainte de miezul noptii, si a fost provocat de o soferita imprudenta, care a intrat pe DN6 de pe o strada laterala, fara sa se asigure.

Impactul cu ambulanta a fost atata de violent, incat asistenta medicala a suferit un traumatism cranio cerebral. De altfel, toate cinci persoane din autovehiculele implicate in accident, inclusiv medicul de pe ambulanta, au fost transportate la spital.

Ambulanta aducea la Timisoara un pacient aflat in stare grava, inconstient si intubat, care fusese ranit intr-un alt accident rutier.

La fata locului au ajuns, in scurt timp, 2 autospeciale cu modul de descarcerare cu 10 subofiteri de la ISU Banat, o ambulanta SMURD, trei ambulante de la SAJ Timis, dar si o autospeciala de la SVSU Recas.

Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala, urmand sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs evenimentul rutier. (M.I.)

 

Leave a Reply