Numire surpriza la conducerea ISCTR Timis! Noul inspector sef teritorial a fost asistent universitar si consultant de specialitate la Prefectura Timis

Noul inspector de stat sef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR), Florin Gagea, a decis sa puna capat vidului de autoritate care persista la Inspectoratul Teritorial 5 Timis, de trei saptamani, de la momentul avansarii sale la Bucuresti.


Astfel, dupa o atenta selectie a potentialilor candidati, in functia de inspector sef teritorial la ISCTR Timis a fost numit Gherman Dan Nicolae, care, pana la data avansarii, era un simplu inspector de trafic rutier.

Astfel, potrivit Deciziei 974/17.10.2019, semnata de inspectorul de stat sef al ISCTR, ing. Florin Gagea, persoana desemnata sa preia atributiile de coordonare pentru Inspectoratul Teritorial Nr. 5 Timis este Gherman Dan Nicolae.

Mandatul acestuia se intinde pe toata perioada in care Florin Gagea, seful oficial de la Timis, isi va desfasura activitatea la Bucuresti, in functia de inspector de stat sef al ISCTR.

“Din cauza vremurilor tulburi din politica romaneasca, am decis ca la conducerea Inspectoratului Teritorial Timis sa numim o persoana neangajata politic, pentru a nu starni dispute intre eventualele tabere de partid.

Gherman Dan este un specialist in transporturi, valoarea sa a fost confirmata si de cooptarea in echipa de consultanti ai prefectului Eva Andreas. Sunt convins ca va face treaba buna in controlul transportului rutier din vestul tarii”, ne-a declarat Florin Gagea.

Noul imputernicit la conducerea ISCTR Timis, Gherman Dan, este absolvent al Facultatii de Ingineria Transporturilor din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, iar dupa o perioada petrecuta la catedra, in calitate de asistent universitar, in ultimii doi ani a fost cooptat in echipa de consultanti ai Institutiei Prefectului Timis. (G.I.)

10 thoughts on “Numire surpriza la conducerea ISCTR Timis! Noul inspector sef teritorial a fost asistent universitar si consultant de specialitate la Prefectura Timis

  1. Scârbit de aceste….. , asta era corigent în școală și acum numit doar pe criterii politice( băieții din ALDE știu mai bine cum a ajuns director) rușine acestor politicieni care au permis acestui băiat corigent sa asigure siguranță rutiera într o tara cu cele mai multe accidente mortale din europa

  2. Felicitari ! Un exemplu de urmat pentru tineret si ne dai speranta ca viitorul suna bine. Bafta in continuare!

  3. Felicitari!! Un exemplu de urmat pentru toti tinerii. Ne dai speranta ca viitorul suna bine. Bafta multa in continuare.

  4. Felicitari!! Un exemplu de urmat pentru tineret. Ne dai speranta ca viitorul suna bine. Bafta multa in continuare!!

  5. Felicitari!! Un exemplu pentru tineret . Ne dai speranta ca viitorul suna bine. Bafta multa in continuare!

  6. Te felicit pentru reusita. Inca din facultate te cunosc ca erai serios si pus pe fapte. Bafta!

Leave a Reply