Targ de bijuterii si accesorii fashion, in weekend, la Iulius Town Timisoara! In aceeasi perioada, Targul de Produse Naturale si Handmade (P)

In acest weekend, Iulius Town Timisoara isi intampina clientii cu doua targuri, unul de bijuterii si accesorii fashion, iar celalalt de produse naturale si handmade.


De vineri pana duminica, in perioada 18 – 20 octombrie, timisorenii isi pot completa sesiunile de shopping de la brandurile preferate cu obiectele din cadrul Targului de Bijuterii si Accesorii Fashion.

Acesta ii asteapta pe toti iubitorii de podoabe la demisolul Iulius Mall, pentru a descoperi cercei, coliere, bratari, dar si alte articole atractive care sa completeze tinutele sezonului. Peste 15 expozanti isi expun produsele unicat, realizate cu o atentie deosebita din materiale felurite.

In acelasi timp, la parterul Iulius Mall, are loc Targul de Produse Naturale si Handmade, unde sunt prezenti 30 de expozanti. Timisorenii pot gasi aici de la miere, creme, uleiuri, ceaiuri si tincturi din plante, produse de ingrijire corporala, cosmetice, pana la accesorii fashion si obiecte decorative.

De asemenea, vizitatorii pot gasi si produse Feng Shui pentru bunastare, dar si dulciuri de casa sau specialitati de panificatie.

Sambata, pe 19 octombrie, in Iulius Town se va desfasura un eveniment special ce se inscrie in seria manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei.

In intervalul orar 10 – 20, militarii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” vor fi prezenti in parcul Iulius Gardens din ansamblul mixt. Timisorenii sunt invitati sa admire tinutele militare, sa participe la expozitii si concerte de fanfara, sa invete tehnici de acordare a primului ajutor, dar si de supravietuire.

Vino si tu la Iulius Town Timisoara pentru activitati de week-end relaxante! (I.P.)

Leave a Reply