O sala de fitness Smartfit din Timisoara, incendiata intentionat. “Un fost angajat m-a amenintat ca-mi pune pompierii in cap!”, a dezvaluit actionarul majoritar, in urma acestui incident

In aceasta dupa-amiaza, sala Smartfit de pe bulevardul Cetatii din Timisoara a fost incendiata, cel mai probabil la comanda unei persoane care a vrut sa discrediteze afacerea.


Nu au existat victime, nu s-a creat panica, asiguram clientii si publicul larg ca in cadrul Smartfit sunt respectate toate normele de siguranta, evenimentul nefericit de astazi venind ca o confirmare a capacitatii Smartfit de gestionare a oricarei probleme.

Am pus la dispozitia organelor legii informatiile necesare identificarii persoanei care a incendiat intentionat sala, din primele verificari se afla in atentia politiei un suspect cu antecedente penale.

“Am incredere in ancheta Politiei si cred ca va iesi la iveala mintea criminala care ar fi putut comanda un astfel de incendiu. Suspectul, o persoana certata cu legea, a fost doar un instrument intr-un joc diabolic pus la cale de oameni care vor cu orice pret sa afecteze imaginea Smartfit, dupa nereusitele legale si mediatice.

Am declarat si la Politie urmatoarea coincidenta tulburatoare: fostul meu angajat, Razvan Irimescu, m-a amenintat ca imi pune pompierii in cap. Am crezut ca se refera la doar la plangerile aberante pe care mi le-a facut. Pagubele materiale nu conteaza, insa incep sa ma tem pentru familia si pentru copiii mei”, spune Cosmin Sorban, asociatul majoritar al Smartfit Timisoara.

Smartfit este cel mai mare operator de fitness din vestul Romaniei, cu peste 6.000 de clienti si aproape 70 de antrenori. In ultima perioada, firma a fost asaltata, in presa si la tribunal, de atacuri bine puse la punct, orchestrate de un fost angajat care, prin interpusi, gestioneaza o sala de sport concurenta si care pregateste deschiderea celei de-a doua sali la 500 m de centrul Smartfit incendiat.

Centrele Smartfit au fost promovate si continua sa atraga clienti exclusiv prin campanii de publicitate, prin standarde de calitate si prin cea mai buna infrastructura de fitness din regiune.

„Dezaprobam orice practica de concurenta neloiala si suntem convinsi ca publicul si clientii Smartfit nu vor cadea in plasa jocurilor murdare facute de concurenta. Voi face toate demersurile ca vinovatii de incendiul de astazi sa plateasca pentru fapta lor oribila. Nu asa se atrag clientii, ce s-a intamplat astazi este comportament criminal”, a mai precizat Cosmin Sorban, asociatul majoritar al Smartfit Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply