VIDEO exclusiv! Scandal la un club de manele din Timisoara. Nora interlopului Sile Camataru, lovita de bodyguardul unui afacerist arab

Bodyguardul unui afacerist arab din Timisoara a provocat un scandal violent, sambata dimineata, la un club de manele din Timisoara, dupa ce oamenii de ordine i-au refuzat accesul in localul cu muzica live.


In conditiile in care luptatorul poreclit Calu’, omul de paza si de protectie al presedintelui Ligii Arabilor Sirieni din Timisoara, Ghazal Hamwi Wadah, avea accesul interzis in Crystal Club, din cauza unor scandaluri mai vechi, acesta a incercat sa forteze intrarea, in ciuda opozitiei oamenilor de ordine.

Patroana localului, venita rapid pentru a aplana conflictul, a fost lovita violent de Calu, dupa ce acesta a luat-o in brate si a incercat sa-i aplice o schema de lupte si sa o puna la podea.

Din nefericire pentru agresor, tanara este logodnica fiului lui Sile Camataru, liderul lumii interlope din Bucuresti, care, la ora agresiunii, era in local.

Acesta a intervenit in altercatie, cand si-a vazut logodnica lovita, iar scandalul a degenerat. “Calu a incercat sa intre in club, desi i s-a pus in vedere ca are interdictie si, in plus, ca abia se mai tine pe picioare din cauza alcoolului sau al altui motiv.

Nu spunem ca era drogat, pentru ca, daca ne da in judecata, nu putem demonstra acest lucru. Patroana i-a spus sa merga acasa, pentru ca, oricum, local se inchide peste o ora. A luat-o in brate, nu stiu ce a incercat sa faca, un tur de sold sau altceva, cert este ca nu a reusit, in schimb, i-a aplicat o lovitura peste fata. De acolo, lucrurile au degenerat rapid, iar domnul Albert (Albert Balint, fiul lui Nutu Camataru n.r.) a intervenit pentru a-si apara logodnica”, ne-a dezvaluit unul dintre oamenii de paza ai localului.

Politia a deschis un dosar pentru vatamare corporala, dupa ce barbatul in varsta de 29 de ani, cunoscut sub porecla Calu’, bodyguardul lui Ghazal Hamwi Wadah a reclamat faptul ca, sambata dimineata, fiind in apropierea unui club de manele din Calea Aradului, a fost lovit cu cutitul de Albert Balint, fiul lui Sile Camataru.

Oamenii legii au vizionat, deja, inregistrarile de pe camerele de supraveghere de la intrarea in local si este posibil sa extinda cercetarile si asupra reclamantului,pentru loviri si alte violente, intrucat, dupa cum se poate vedea cu claritate pe inregistrare, acesta a provocat incidentul care s-a sfarsit sangeros. Vom reveni. (V.E.)

Leave a Reply