Fosta sefa a Tarom, Madalina Mezei, audiata la DNA in dosarul de abuz in serviciu in care este cercetat ministrul Razvan Cuc. Acesta a cerut ca mai multe avioane sa fie blocate la sol in ziua motiunii de cenzura

Fosta sefa a Tarom, Madalina Mezei, a fost audiata, luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), avand calitatea de martor intr-un dosar de abuz in serviciu care vizeaza Ministerul Transporturilor.


Mezei l-a acuzat pe ministrul Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina mai multe curse Tarom la sol pentru ca deputati si senatori sa nu ajunga la votarea motiunii de cenzura.

„E rolul autoritatilor sa stabileasca adevarul. As vrea sa discut despre valorile mele personale. Eu cred in familie, in cariera si in Tarom. Tarom este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie cand a considerat ca isi poate bate joc de cariera si profesia unui om.

Planul meu profesional e de a livra o strategie pentru Tarom pe termen lung, iar eu l-am crezut pe domnul Cuc ca putea construi asa ceva impreuna. In rest nu as mai vrea sa declar nimic. Nu mai spun nimic, am spus tot autoritatilor, am incredere in institutiile democratiei romanesti”, a declarat Madalina Mezei la iesirea de la DNA.

Fosta sefa a Tarom Madalina Mezei a confirmat, vineri, ca are calitatea de martor intr-un dosar DNA pe abuz in serviciu legat de Ministerul Transporturilor. Mezei a sustinut o conferinta de presa, vineri, in fata sediului Tarom. Ea a relatat cum a fost discutia in care ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa tina la sol aeronave cu care urmau sa vina parlamentarii la votarea motiunii de cenzura.

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, a recunoscut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca s-a intalnit cu Madalina Mezei, fosta sefa Tarom, in seara de dinaintea motiunii de cenzura, pe strada, dar ca discutia a avut loc la solicitarea acesteia si ca nu i-a cerut sa opreasca la sol curse ale Tarom. Cuc spune totusi ca a intrebat-o ce parlamentari vin in ziua motiunii cu aeronavele Tarom. (V.E.)

 

Leave a Reply