PE SURSE. Fratele prezidentiabilului Alexandru Cumpanasu, presiuni printre politistii de frontiera din Timisoara pentru a fi ales presedintele unei regiuni IPA

Fratele prezidentiabilului Alexandru Cumpanasu a iesit la rampa, in ultimile zile, in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, unde detine functia de inspector sef adjunct, printr-o serie de mesaje si telefoane pe care le transmite subalternilor sai.


Comisarul sef Ilie Cumpanasu doreste cu tot dinadinsul sa ajunga si el presedinte, ca si fratele sau, insa nu, neaparat, un presedinte de tara, ci doar la una dintre regiunile Asociatiei Internationale a Politistilor din Timis.

Este vorba despre Regiunea 6 Politia de Frontiera Timis, unde mandatul fostului presedinte este pe final.

“Cumpanasu de la Frontiera ii ameninta pe subordonati sa-l voteze sef la IPA. E scandal mare. Ii suna pe Whatsapp, sa nu fie interceptat. Cica ar mai avea de stat putin in functia de la ITFP Timisoara si vrea sa-si asigure un loc cald, cu multi bani pe mana”, ne-a dezvaluit un fost politist din Timis.

Reamintim ca, in ultimii ani, Ilie Cumpanasu a iesit de mai multe ori in evidenta, ba pentru folosirea Audi-ului de serviciu pentru a-si face cumparaturile la marketurile din oras, ba pentru participarea, alaturi de doi colegi politisti – comisarul sef Daniel Draguta, seful Politiei Municipiului Timisoara, si adjunctul acestuia, subcomisarul Ionel Iacobescu – la ziua Iasminei Popovici, fosta sotie a unui interlop din Timisoara, trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta. Pana la redactarea acestui articol, nu am reusit sa aflam si opinia inspectorului sef adjunct Ilie Cumpanasu despre aceasta acuzatia. Vom reveni. (G.I.)

16 thoughts on “PE SURSE. Fratele prezidentiabilului Alexandru Cumpanasu, presiuni printre politistii de frontiera din Timisoara pentru a fi ales presedintele unei regiuni IPA

  1. Un polițist mediocru aceasib eneratie ca si Petecel, interesați doar de buzunarul propriu si muncă cât mai puțină.

  2. Poate spui și cum a luat nevasta lui examenul? DNA oricum ar putea face verificări atâta timp cât soția lui era gravidă iar la testarea psiho i a completat el grila fiindcă chipurile sotiA avea grețuri soția… Pana la el nu am mai întâlnit asa ceva.

  3. Asta se intampla cand “societatea” promoveaza ani la rand incompetenta,nesimtirea,nerusinarea! Intr-o lume in care nu mai exista reguli si principii,in care politicul controleaza totul,de la angajari la numiri in functii…!!! Doar astfel puteau ajunge in functii de conducere oameni fara caracter,fara cuvant,fara demnitate si onoare care la randul lor promoveaza tot specimene asemeni lor!Si cand te gandesti ca acestia dirijeaza si hotarasc soarta a sute de angajati,jucandu-se cu personalitatea lor,cu demnitatea lor, cu emotiile si trairile muncii pe care o fac ! Asemenea indivizi nu au ce cauta in fruntea unor institutii nationale si mai ales internationale! Sper ca cai cu capul pe umeri si cu putina decenta si demnitate sa faca ce le dicteaza constiinta,nu interesul sau promisiunile desarte!

  4. Sub domnia lui Mirescu au inceput sa presteze toti neavenitii , pe varianta manhetanului sau deteseuluui , mutati de la frontiera la circulatie , la Deta , sefi peste sefuti și inca fantoma lui mai bintuie prin politie din aeroport , inca face cartile ca cap al unei falange masonice adica a menajeriei care nici asta nu mai e ce a fost

  5. Iliuta si ai lui cascadorii rasului . A peiorat iliuta ceva , tusind si a cerut echipei sale sa paraseasc sala ! Si-a dat seama ca pierde ! Nu i s-au aliniat astrele !

  6. Cand mai are timp si de IPA ? Duplex ul e neterminat si mai e si adjunc pe operativ ! E si antrepenor !

  7. Petre Croitoru. – Boxerul- catelul credincios a kui iliuta a fost prezent si el la alegeri , dar ghinion ; 4 ( patru ) voturi au fost in favoarea lui iliuta fratele prezidentiabilului ! patraru

  8. Domozina ; scorul si minutul ? 386-4 pentru contracandidatul lui iliuta ! Ce scooor stimati cititori ! Staful de campanie a lui iliuta e in vrie ! pescariu, fam. de ofiteri bodo fedor,cococeanu,boxerul , carlea nu si-au facut treaba . De fapta astia au si fugit ca hartzi ( sobolani ) dupa discursul apoteoric tinut de iliuta ! Marea absenta doamna oana cumpanasu !!!! De fapt e permanent absenta ! 🙂 Incepe razboiul. iliuta nu se lasa si se va incerca sa se razbune ! Sigur alegerile au fost fraudate ! :):):) La asa candidat asa staf de campanie ! L-au tradat !

Leave a Reply