SOCANT. Spectatori injunghiati intr-o sala de cinema de la Shopping City Timisoara. Printre victime, actorul Raul Andrici, care in filmul ce tocmai era proiectat pe ecran joaca rolul unui criminal

Seara de groaza intr-una din salile de cinema ale centrului comercial Shopping City Timisoara, unde rula filmului romanesc “Pisica verde”.


Aproape de finalul proiectiei, un barbat in varsta de 36 de ani s-a napustit cu pumnii si, mai apoi, cu un briceag asupra spectatorilor, dupa ce i s-a atras atentia sa nu mai faca galagie.

“S-au injunghiat unii, in cinema! Si s-au batut 10 minute, in sala. Si n-au intervenit oamenii de ordine, nu i-a zis, nimeni, nimic. N-a intervenit deloc paza. N-am putut iesi din cinema. Era sange peste tot. Asa ceva n-am mai patit in viata mea!”, a povesti unul dintre spectatori, care a fost extrem de socat de cele intamplate.

Atacatorul a fost iritat de observatiile venite din sala, astfel ca a sarit cu pumnii asupra spectatorilor care l-au rugat sa faca linite, apoi a scos un briceag de mici dimensiuni, cu care i-a injunghiat pe cei din jur.

Doi tineri, in varsta de 19 si 23 de ani, au suferit mai multe taieturi la nivelul bratelor, fara ca viata lor sa fie pusa in pericol. Cineva a sunat la 112, iar politistii de la Sectia 3 au venit rapid si l-au retinut pe cutitar.

Potrivit ziarului Adevarul, printre victimele atacului se aflat si Raul Andrici, ranit la un brat si la un picior, care in filmul care tocmai rula la Cinema City joaca rolul unui criminal… (G.I.)

Leave a Reply