Cine este atacatorul cu cutit de la Cinema City Timisoara? Jurist la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, care va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva

Barbatul agresiv care, luni seara, a injunghiat doi spectatori la Cinema City Timisoara a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Alexandru Olariu, 36 de ani, jurist la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta din Jebel, este acuzat de loviri si alte violente, dupa ce, in timpul proiectiei filmului romanesc Pisica verde, a folosit un cutit cu care a lovit spectatorii din jurul sau.

Printre persoanele ranite se afla si Raul Andrici, care joaca rolul unui criminal chiar in pelicula Pisica verde.

La data de 21.10.2019, in jurul orelor 21,35, politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca in incinta centrului comercial din Calea Sagului avut loc un confict spontan intre 3 barbati, pe fondul unor neintelegeri. In urma acestuia, unul dintre barbati in varsta de 36 i-ar fi ranit pe ceilalți 2, in varsta de 19 si 23 de ani cu un obiect ascutit.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsarii infracțiunilor de lovire si alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. Barbatul in varsta de 36 de ani a fost retinut pentru 24 de h”, a comunicat Politia Timis, confirmand faptul ca Alexandru Olariu a intrat in sala de cinema cu un cutit asupra sa.

Aceasta precizare infirma declaratia agresorului, care a negat ca ar fi avut cutit, declarand ca ar fi fost atacat in timpul filmului, ca a fost in legitima aparare si ca obiectul taietor intepator l-ar fi luat de la una dintre victime… (G.I.)

UPDATE! Juristul Alexandru Olariu, de la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta din Jebel, autorul atacului de la Cinema City, in urma caruia au fost ranite doua persoane, a primt mandat de arestare pe 30 de zile.

 

One thought on “Cine este atacatorul cu cutit de la Cinema City Timisoara? Jurist la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, care va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva

  1. În sfârșit un articol corect în care se prezinta identitatea agresorului cât și faptul că poliția a acționat rapid. Ceilalți ,,semi-ziariști” au prezentat doar poze cu victima.

Leave a Reply