EXCLUSIV. Politisti de la Judiciar si de la Circulatie, din cadrul IPJ Timis, surprinsi de camerele video “plantate” in locuinta interlopului Lucian Boncu. “Exista posibilitatea sa ajunga in instanta doar ca martori!”

Surpriza de proportii pentru procurorii DIICOT, care au instrumentat dosarul traficului de cocaina din Timisoara, in care au fost retinute nu mai putin de 14 persoane, care urmeaza sa fie prezentate judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Printre acestea, si Lucian Boncu, unul dintre liderii lumii interlope banatene, care, in ultimii ani, a fost implicat in diverse rafuieli cu gruparile rivale, printre care si cea din care a facut parte pistolarul Ciprian Dascalescu, condamnat la 8 ani si trei luni de inchisoare.

Care este surpriza de proportii? Dupa ce au “plantat” mini camere de supraveghere in locuinta din Giroc a lui Lucian Boncu, dar si intr-un service auto de pe strada Demetriade, procurorii antimafia au obtinut probe indubitabile impotriva celor care traficau, dar si consumau cocaina. Printre acestia, dupa cum ne-au dezvaluit surse de mare incredere din mediul judiciar, se afla si politisti de la Judiciar si Circulatie.

“Au picat pe camere politisti de la Judiciar si doi de la Circulatie. Nu se stie in ce masura legatura cu Boncu este edificatoare sau imbraca aspecte penale. Eu sper sa nu fie consumatori… Exista posibilitatea ca politistii sa ajunga doar ca martori in fata instantei, desi nu cred ca au fost atatia acoperiti”.

Deocamdata, singurul politist care a fost dus la DIICOT, dupa cum am aratat, ieri, este Dragan Ilin, agent la Sectia 2 Politie, care a declarat ca este “doar martor”. Ramane sa aflam si numele celorlalti “acoperiti” care au aparut pe inregistrarile cu Lucian Boncu, nefiind exclus ca unul dintre acestia sa fi “plantat” mini camerele video in spatiile private in care s-a prizat cocaina.

Oricum, operatiunea DIICOT Timisoara a fost un succes total pentru procurorul sef Alex Florenta (foto), care, cu siguranta, va ramane la conducerea parchetului antimafia din zona de vest a tarii.

Vechiul mandat al procurorului Alex Florin Florenta la conducerea DIICOT Timisoara a expirat in iunie 2019, iar acesta a obtinut o prelungire a mandatului, incepand cu data de 29.06.2019, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (V.E.)

5 thoughts on “EXCLUSIV. Politisti de la Judiciar si de la Circulatie, din cadrul IPJ Timis, surprinsi de camerele video “plantate” in locuinta interlopului Lucian Boncu. “Exista posibilitatea sa ajunga in instanta doar ca martori!”

  1. “Exista posibilitatea sa ajunga in instanta doar ca martori!”

    Ar fi interesant sa obtineti niste stenograme din dosar. Sa vedem daca politistii musafiri au cules informatii sau au dat informatii. Ca exista aceasta perceptie in cadrul IPJ TImis ca politistii cu cunostinte in lumea borfasilor de fapt ar culege informatii… A devenit chiar un motiv de mandrie in IPJ Timis sa fii politist si sa te cunoasti cu borfasii… Bineinteles ca nici Petecel nu face excpetie de la aceasta moda … categoria curvelor care sug …. dar nu saruta pe buze.

  2. Da mai, apari. Insa esti dezbracat si apari intr-un film cu minori. Din acest motiv nu poate fi mediatizat…

Leave a Reply