Candidatura liberalului Florin Citu la Ministerul Finantelor, respinsa in comisii! “Imi plac curvele, dar nu blonde!”, o noua iesire halucinanta a lui Eugen Teodorovici, chiar in timpul audierii succesorului sau

Audierea ministeriabilului Florin Citu in comisiile pentru buget ale Camerei Deputatilor si Senatului, dupa ce a acceptat candidatura pentru Ministerul Finantelor in Guvernul Orban, a fost intrerupta de mai multe ori de actualul ministru interimar, Eugen Teodorovici.


Acesta i-a reprosat lui Citu ca citeste de pe foaie si a vociferat inclusiv in momentul in care colegii sai incearcau sa puna intrebari ministrului desemnat. In final, n-a iesit deloc bine pentru Florin Citu. Ministrul propus al Finantelor nu a fost avizat pozitiv in comisiile reunite de buget-finante din Parlament.

Acesta a primit 19 voturi ”impotriva” şi 19 voturi ”pentru”, drept pentru care a devenit primul ministru propus de liberali care nu trece de comisii. Potrivit regulamentului, Citu ar fi trebuit sa primeasca jumatate plus 1 din voturi, pentru a fi avizat pozitiv. Liberalul a raspuns intrebarilor primite inclusiv din partea ministrului demis, Eugen Teodorovici, in cadrul audierii. De remarcat ca social democratul a spus ca a votat impotriva numirii lui Citu pentru aceasta functie.

De altfel, Eugen Teodorovici a avut o noua iesire halucinanta chiar in timpul audierii lui Florin Citu in Parlament, acolo unde ministrul demis al Finantelor a folosit un cuvant obscen. Nu este clar insa la cine anume s-a referit Teodorovici.

„V-am mai spus eu, cu mine s-a inchis. (…) Imi plac curvele, dar nu blonde”, a spus Eugen Teodorovici, spre stupoarea tuturor celor prezenti in sala.

Citu a fost intrebat de parlamentari pe subiecte legate de programul de guvernare al PNL pe zona finantelor. Nu este pentru prima oara cand Eugen Teodorovici iese in fata cu astfel de derapaje.

Unul dintre ministrii cei mai vizibili ai guvernului Dancila, acesta a avut o reactie necontrolata in timpul votului motiunii de cenzura cand a abordat fara prejudecati o tanara jurnalista pe care a invitat-o in oras. (Mara Ion)

Leave a Reply