BREAKING NEWS! Medicul timisorean Radu Blagoe, acuzat ca si-a batut violent propriul fiu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Seful Serviciului de Ambulanta Judetean Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat si santajat fosta iubita, pentru a relua relatia cu el, retinut de procurorii DIICOT    Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

Mircea Diaconu: Siguranta cetateanului este un angajament central al presedintelui (P)

Alaturi de stabilitate, constructie si distributie echitabila a bunastarii, siguranta cetateanului in fata amenintarilor interne si externe este un angajament central al Presedintelui.

“Presedintele are datoria de a intari institutiile cu un rol major in acest domeniu: Armata Romana, structurile Ministerului de Interne, serviciile de informatii, Justitia – toate sunt repere ale unui stat puternic in care cetatenii se simt protejati, cu toare drepturile si libertatile respectate si garantate”, spune Mircea Diaconu, candidatul Aliantei UN OM la alegerile prezidentiale.

Azi, Romania beneficiaza de cele mai ferme garantii de securitate din intreaga sa istorie. Prezenta in NATO si parteneriatul strategic cu Statele Unite sunt reprele fundamentale ale securitatii nationale.

“Intr-un climat de securitate complex, cu provocari noi si foarte dure, mai ales la granita de est a tarii, Romania trebuie sa isi diminueze toate sursele de vulnerabilitate interna. Toate provocarile la adresa securitatii nationale impun o abordare eficienta, bazata pe cooperare stransa intre insitutiile nationale, respectiv intre acestea si partenerii internationali”, a mai declarat Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta “UN OM”, S.C. BEST MEDIA COMMUNICATION, MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *