Mircea Diaconu: Siguranta cetateanului este un angajament central al presedintelui (P)

Alaturi de stabilitate, constructie si distributie echitabila a bunastarii, siguranta cetateanului in fata amenintarilor interne si externe este un angajament central al Presedintelui.


“Presedintele are datoria de a intari institutiile cu un rol major in acest domeniu: Armata Romana, structurile Ministerului de Interne, serviciile de informatii, Justitia – toate sunt repere ale unui stat puternic in care cetatenii se simt protejati, cu toare drepturile si libertatile respectate si garantate”, spune Mircea Diaconu, candidatul Aliantei UN OM la alegerile prezidentiale.

Azi, Romania beneficiaza de cele mai ferme garantii de securitate din intreaga sa istorie. Prezenta in NATO si parteneriatul strategic cu Statele Unite sunt reprele fundamentale ale securitatii nationale.

“Intr-un climat de securitate complex, cu provocari noi si foarte dure, mai ales la granita de est a tarii, Romania trebuie sa isi diminueze toate sursele de vulnerabilitate interna. Toate provocarile la adresa securitatii nationale impun o abordare eficienta, bazata pe cooperare stransa intre insitutiile nationale, respectiv intre acestea si partenerii internationali”, a mai declarat Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta “UN OM”, S.C. BEST MEDIA COMMUNICATION, MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons

 

Leave a Reply