BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

CCIA Timis lanseaza un program de formare profesionala in domeniul economiei circulare, in colaborare cu parteneri Climate KIC (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener oficial in Romania al Programului Climate KIC, organizeaza in perioada 21 – 22 si 25 noiembrie 2019, un program de formare profesionala in domeniul economiei circulare.

Cursurile vor avea loc la sediul CCIAT din P-ta Victoriei nr.3, intre orele 9 – 17, cu pauze de cafea si de pranz incluse.

Scopul programului este acela de a sprijini organizatiile din Regiunea Vest in implementarea economiei circulare in activitatile proprii, astfel incat sa devina mai eficiente si mai competitive, reducandu-si costurile, generand mai multa plusvaloare, creand noi linii de afaceri, protejand mediul inconjurator si devenind astfel mai atractive pentru clientii atenti la trendurile si schimbarile legislative internationale.

Programul are rolul de a imbunatati modul in care actioneaza angajatii, facandu-i mai constienti in ceea ce priveste utilizarea resurselor de orice tip, tratarea deseurilor, folosirea energiei si crearea planurilor de actiune "circulare".

Totodata, programul pregateste organizatiile pentru accesarea fondurilor nerambursabile dedicate economiei circulare, ale ciclului curent si viitor de finantare, fiind prefigurate tot mai multe oportunitati de acest fel.

Reamintim ca proiectul pilot de economie circulara derulat de CCIA Timis in colaborare cu parteneri Climate KIC din Italia si Spania cuprinde workshop-uri si cursuri de formare profesionala, cu participarea tuturor actorilor locali implicati.

Oferta si detaliile aferente programului de formare sunt disponibile pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro . Inregistrarea se face pe linkul: Inregistrare.

Termen limita de inscriere: 13 noiembrie 2019.


Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitatile Cunoasterii si Inovarii (KIC) creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT), un organism al Uniunii Europene a carui misiune este de a crea crestere durabila. Este vorba despre integrarea educatiei, antreprenoriatului si inovatiei avand ca rezultat transformarea creativa a ideilor in produse sau servicii viabile din punct de vedere economic si care sa atenueze schimbarile climatice. (I.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *