Mircea Diaconu: Romania puternica este tara cu oameni mandri de traditiile si de cultura lor (P)

Promovarea mandriei de a fi roman trebuie sa redevina un obiectiv al statului, dar si al societatii civile. In acest sens, statul trebuie sa actioneze ca partener, sa fie transparent si deschis dialogului.


“Implicarea societatii civile, inclusiv a Bisericii Ortodoxe, dar si a tuturor celorlalte culte, alatrui de stat, in proiecte menite sa promoveze valorile romanesti reprezinta un pas important spre o societate puternica, mandra de trecutul si prezentul ei, gata sa construiasca un viitor mai bun.

Imi doresc sa reunim toti romanii in jurul mandriei fata de tara lor, in jurul traditiilor si personalitatilor recunoscute, dar si in jurul eroilor Romaniei moderne, fie ca sunt celebri sau oameni obisnuiti ce savarsesc fapte iesite din comun sau pur si simplu muncesc cinstit pentru binele lor si al comunitatii in care traiesc”, a spus Mircea Diaconu, candidatul Aliantei UN OM pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Mircea Diaconu iti propune sa gaseasca in sportivi, artisti, cercetatori, medici sau militari, in toti cei care promoveaza valorile Romaniei un partener al statului roman.

“Romania puternica este tara cu oameni mandri de traditiile si de cultura lor, oameni care isu exprima liber convingerea religioasa si care, in spiritul tolereansei si diversitatii, promoveaza, acasa sau peste hotare, unicitatea spiritului romanesc”, a conchis Mircea Diaconu. (I.P.)

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta “UN OM”, S.C. BEST MEDIA COMMUNICATION, MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons