ROBA in cui! Cel mai experimentat judecator de la Judecatoria Timisoara a fost eliberat din functie, dupa 22 de ani in care a impartit dreptatea

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat, in sedinta de astazi, eliberarea din functie a judecatoarei Lungocia Cornelia Maria, de la Judecatoria Timisoara. Motivul plecarii din magistratura a uneia dintre cele mai experimentate judecatoare de la instanta locala este pensionarea.


Urmeaza ca presedintele tarii sa emita decretul de eliberare din functie.

Aidoma colegei sale Aurelia Lambert, care s-a pensionat in urma cu trei ani, nici pe Aurelia Lungocia nu a tentat-o, vreodata, avansarea profesionala, activand timp de 22 de ani doar la Judecatoria Timisoara.

Alti colegi, cu care a intrat in magistratura, in 1997, prin acelasi decret prezidential, isi desfasoara activitatea, in prezent, la Curtea de Apel Timisoara, ba chiar au fost detasati si in Ministerul Justitiei, precum judecatorul Florin Motiu.

Tot in sedinta de astazi, Sectia pentru judecatori din cadrul CSM a aprobat iesirea la pensie a judecatorului Sodinca Silvius Cristian, de la Tribunalul Arad. (G.I.)