BREAKING NEWS! Procuroarea DNA Ionela Balan este acuzata ca a clasat un dosar de coruptie in care au fost cercetati medicii timisoreni Virgil Paunescu si Ciprian Bogdan    Instantele de judecata au anulat definitiv amenda de 10.000 de lei primita de Primaria Timisoara de la OPC Timis, in cazul „Ghilotina”    Foarte multi directori de institutii deconcentrate din Timis vor fi inlocuiti in perioada urmatoare, a anuntat liderul PNL Timis, Nicolae Robu    Judecatoria Timisoara a respins actiunea civila a ofiterului de politie Cristian Spataru, de la Biroul Politiei de Frontiera din cadrul Aeroportului Timisoara, impotriva jurnalistilor de la Sursa de Vest    Catargul in valoare de 40.000 de euro, care urma sa fie montat in Piata Libertatii din Timisoara, nu se mai face, a anuntat Nicolae Robu, din cauza inghesuielii     Vicenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, a anuntat o investitie de peste 30 milioane de euro in Timisoara, unde vor lucra 750 de oameni

ROBA in cui! Cel mai experimentat judecator de la Judecatoria Timisoara a fost eliberat din functie, dupa 22 de ani in care a impartit dreptatea

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat, in sedinta de astazi, eliberarea din functie a judecatoarei Lungocia Cornelia Maria, de la Judecatoria Timisoara. Motivul plecarii din magistratura a uneia dintre cele mai experimentate judecatoare de la instanta locala este pensionarea.

Urmeaza ca presedintele tarii sa emita decretul de eliberare din functie.

Aidoma colegei sale Aurelia Lambert, care s-a pensionat in urma cu trei ani, nici pe Aurelia Lungocia nu a tentat-o, vreodata, avansarea profesionala, activand timp de 22 de ani doar la Judecatoria Timisoara.

Alti colegi, cu care a intrat in magistratura, in 1997, prin acelasi decret prezidential, isi desfasoara activitatea, in prezent, la Curtea de Apel Timisoara, ba chiar au fost detasati si in Ministerul Justitiei, precum judecatorul Florin Motiu.

Tot in sedinta de astazi, Sectia pentru judecatori din cadrul CSM a aprobat iesirea la pensie a judecatorului Sodinca Silvius Cristian, de la Tribunalul Arad. (G.I.)