Targul pentru Mirese de la Timisoara, un autentic “Black Friday” al nuntilor. Participa 80 de furnizori de servicii de nunta (P)

La sfarsitul sezonului de nunti, inaintea intrarii in post, Rayna Decor in colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis ofera publicului un weekend al reducerilor consistente si al lichidarilor de stoc.


Astfel, in perioada 15-17 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se desfasoara un targ de nunta care reuneste peste 80 de furnizori de servicii de nunta, pregatiti cu oferte promotionale, lichidari de stoc si oferte early booking.

Colectiile de rochii de mireasa ale anului 2019 au reduceri de pana la 50%, la fel si costumele de mire. Cofetariile au pregatit pachete speciale cu decorul de candy bar gratuit pentru semnarea contractului in acest week-end, restaurantele pregatesc oferte pentru evenimentele organizate in zilele de vineri si duminica si, de asemenea, isi fac cunoscuta oferta pentru sarbatori.

In acest fel, mirii vor putea sa isi faca o idee asupra pietei de profil, sa cunoasca furnizorii, dar in acelasi timp sa beneficieze de o oferta speciala, deoarece la acest targ de nunta fiecare expozant va propune o oferta “White Weekend”.

Programul „Marita-ti rochia!” a luat amploare si a devenit o traditie ca miresele sa isi aduca rochia in incercarea de a o vinde. Sunt asteptate peste 150 de rochii in acest program.

Doi actori talentati ai Teatrului National Timisoara vor fi mirele si mireasa evenimentului, vor face urari de bun augur vizitatorilor cat si expozantilor, oferindu-le cate o floare, si vor avea ajutoare de nadejde in alaiul lor de nunta.

Din dorinta de a veni cat mai aproape de oameni, organizatorii l-au invitat pe autorul cartii „Psihologia relatiilor”, un cunoscut blogger si influencer pe retele de socializare, Radu F. Constantinescu. Sambata si duminica, el va raspunde la intrebari si va destinde atmosfera, facand ca mirii sa se simta de la inceput personajele principale din povestea lor. Targul isi deschide portile vineri, 15 noiembrie, ora 13.

Program:

Vineri: 13 – 20

Sambata: 10 – 20

Duminica: 10 – 17

Joi, 14 noiembrie, intre orele 9-20, se face preluarea rochiilor de mirese prin programul „Marita-ti rochia!”. (I.P.)


Nota: Informatii suplimentare la tel. 0723984506, Carmen Caragea – organizator Rayna Decor.