VIDEO. Incendiu in blocul in care locuieste viceliderul de sindicat al politistilor din Timis. “Daca nu veneau pompierii urgent, se putea intampla un dezastru!”

O camera din blocul de garsoniere in care locuieste agentul sef Valer Kovacs, viceliderul de sindicat al politistilor din Timis, a fost cuprinsa de flacari, duminica seara, si doar interventia prompta a pompierilor de la ISU Banat a impiedicat producerea unui adevarat dezastru.


“Incendiu la o cameră de la etajul 3, intr-un camin de nefamilisti din Timișoara, strada Babadag, nr 4. Se intervine cu 3 autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Timisoara, o autospeciala de lucru la inaltime, un echipaj SMURD si 3 ambulante SAJ. La fata locului avem 20 de subofiteri si 3 ofiteri, dar si un echipaj de jandarmi si un echipaj de politie”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Nu mai putin de 41 de persoane au fost evacuate, iar un locatar a necesitat ingrijiri medicale, din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon.

“Am auzit scandal pe holuri si am iesit sa vedem ce se intampla. Ardea o camera de la etajul trei. Nu stim care a fost cauza, insa sigur nu a fost de la gaz, pentru ca noi avem butelii si ar fi explodat.

Probabil, de la curentul electric. Au venit cateva masini de pompieri, se stinge focul, cred ca daca nu veneau la timp, se putea intampla un adevarat dezastru”, ne-a declarat Valer Kovacs. In mai putin de o ora, incendiul a fost lichidat. Se fac cercetari pentru stabilirea cauzei izbucnirii focului… (V.E.)

Sursa foto si video: Valer Kovacs