Antrenorul echipei de fotbal de Liga a II-a detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, saltat de mascati! Este suspect de implicare in mafia pariurilor

Marius Baciu, antrenorul echipei de fotbal detinuta de fiul lui Liviu Dragnea, Turris Turnu Magurele, a fost retinut, astazi, de mascatii din  trupele speciale DIAS, direct de la meciul castigat de teleormaneni, in deplasare, cu 3-2, cu FC Snagov.


Meciul desfasurat in Bucuresti, pe terenul lui Juventus Colentina, este banuit ca a fost „trantit”, avand desfasurarea 1 pauza – 2 final. Oaspetii erau condusi la pauza, 0-2 si au castigat in final cu 3-2.

Cota pentru 1 pauza – 2 final a fost de 21/1. Cine juca acest pariu primea de 21 de ori suma pariata.

Trebuie precizat ca, practic, este imposibil sa faca blat doar antrenorul, pentru ca echipa sa revina spectaculos, dupa ce a fost condusa la pauza.

Imediat dupa finalul partidei, Baciu a fost bagat intr-o incapere a stadionului din Colentina de fortele de ordine, care aveau mandat de perchezitie de la procurori. Dupa cateva minute, a fost urcat in duba.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului sustin ca Marius Baciu era urmarit de mai multa vreme de organele de politie, intr-un dosar instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, si ca FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informatii ca Marius Baciu joaca frecvent si pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritatile. Exista si varianta ca Baciu ar face parte dintr-o retea mai ampla de trucare de meciuri pentru pariuri!

Surse autorizate sustin ca Baciu a fost prins chiar si cu bilete pe care era plasat pronosticul 1 pauza – 2 final la meciul de azi. (V.E.)