Concurs cu dedicatie la IPJ Timis? Finul inspectorului sef va fi oficializat pe functia de sef Serviciu Cabinet

Comisarul Vasile Dan, fost ofiter la IPJ Timis, care in ultima perioada a facut o serie de dezvaluiri explozive din interiorul sistemului, vine cu o noua stire de exceptie, care confirma stilul discretionar cu care este condus inspectoratul: concurs cu dedicatie pentru finul inspectorului sef.


Comanda IPJ Timis organizeaza, maine, 14.11.2019 (azi n.r.), prin grija inspectorului sef, Petecel Alin, impreuna cu sefa SRU, Nica Claudia, un alt simulacru de concurs, deja devenit un standard la Politia Timis, la care participa Tatar Traian (foto 1), finul inspectorului sef, imputernicit pana acum la Serviciul Cabinet.

Pana la validarea concurentilor, nimeni nu a avut curajul sa infrunte candidatura finului, deoarece s-a dat zvon ca functia este deja promisa. De ce sa te duci ca umplutura la concurs?

Mizeria a ajuns pana in situatia cand unicul candidat si-a delegat CHIAR EL, ca si presedinte de sindicat, cine sa fie observator din partea SNPPC Timis la ilegalitati – pe Todeci Constantin!

Cum naiba vine asta sa iti alegi tu ca si candidat cine sa iti fie observator la legalitatea concursului? O fi legal?!”, se intreaba, retoric, comisarul Vasile Dan (foto 2).

Fost ofiter de informatii la fosta UM 0962, serviciul secret al MAI, Vasile Dan a devenit un redutabil inamic pentru conducerea IPJ Timis, dupa ce, recent, a fost dat afara pe motive mai mult sau mai putin reale.

Surse din IPJ Timis au zvonit ca Vasile Dan, cu o experienta de 23 de ani in politie, ar fi vulnerabil la actele de studii. Descoperirea ar fi fost facuta de sefa Resurselor Umane, comisarul sef Nica Claudia. Deocamdata, litigiul dintre Vasile Dan si IPJ Timis se afla pe rolul instantelor de judecata. (V.E.)

11 thoughts on “Concurs cu dedicatie la IPJ Timis? Finul inspectorului sef va fi oficializat pe functia de sef Serviciu Cabinet

  1. Dane, daca i-a cumparat taica-sau inspectorat de politie, este normal sa puna in functii de conducere pe cine considera el. Politica de management resurse umane este atributul inspectorului sef Petecel, atributul tau este sa prinzi hoti! Daca nu comentai atat de mult poate ajungeai si tu sef…

  2. De acord cu dvs. cu privire la concursurile , de fapt numirile astea.
    Dar ma tot uit la fotografia d-nului coleg Dan Vadile si nu il cunosc, in 14 ani de cand lucrez la fabrica asta nu l-am vazut niciodata la munca de jos, gen judiciar. Probabil fostii lucratori ai DGIPI erau obisnuiti sa primeasca o functie grasa de sef dupa ce pleaca de la acel serviciu. N-a iesit de data asta.

  3. Diferența între,, nea Traian,, și Vasile Dan e ca și diferența între Mercedes și Trabant! Traian cu trei,, descalecari,, la arest,șef sindicat, șef la biroul ,, inchizitie interna,, sub atitia inspectori sefi spune ceva despre potențialul lui! Pervers, bun negociator, ambițios iar postul de sfătuitor ii vine ca o mănușă! Cit despre dl Vasile as vrea sa confirme în sectorul privat și sa cistige lunar măcar jumătate din leafa de polițist!

  4. Dar pe Tataru Traian l-ai vazut vreodata la munca de jos ~gen judiciar~? Ca eu tot de vreo 14 ani l-am vazut pe Tataru Traian doar lustruind fesele diversilor inspectori sefi care s-au perindat, lui Popescu Gheorghe i-a facut rana la cur, saracu. Nu zic ca Dan Vasile a fost un super politist dar daca il puneai pe Tataru Traian la munca de jos ~gen judiciar~ iti spun ca nu ar fi facut fata si nici spate. E genul de cretinoid speriat permanent să nu decadă din ochii conducerii, faptul că într-o zi ar putea ajunge la munca de jos ~gen judiciar~ ar fi sinucidere curată pentru el. E trist că unii așa ziși polițiști au cuvinte de laudă pentru specimene gen Tătaru… Probabil că nici ei nu sunt mai departe de Tătaru…

  5. Mai terminati cu individul acesta de Dan Vasile, ce il caracterizeaza pe acest individ, marele politist Dan Vasile vrea sa impresioneze, dar nu prin munca ci prin postari pe facebook unde isi pune o poza in uniforma, oare chiar toata lumea are ceva cu el ? despre Tataru nu am auzit pe cineva sa spuna ca este o putoare, un om care executa comenzi, mai mult trebuie avut in vedere ca acest Tataru este ofiter de cariera, absolvent al Academiei de Politie, arma Jandarmi, dar jandarmi nu cumva se ocupa tot cu ordinea publica la fel ca si politisti, nu au absolvit aceiasi academie ca si politisti, oare nu aceiasi dascali lea predat la toti in academie ? da este adevarat ca anumite materii de specialitate a armei a fost separat, dar sa nu uitam ca la trecerea in rezerva si politistilor li se atribuie grad miltar in arma jandarm! Felicitari Tataru

  6. Valentin iti recomand restudierea limbii romane. E pacat ca intr-un comentariu atat de scurt sa faci atat de multe greseli gramaticale! In al doilea rand iti recomand sa citesti mai atent articolul: este criticat modul incorect de organizare a concursului pentru ocuparea unei functii de conducere si se trage un semnal de alarma cu privire la consecintele castigarii concursului in cauza de catre o persoana nepregatita si cu un carcater indoielnic… Da, ai ghicit! E vorba de Tatar Traian.

  7. nea Gica, nu te bagi ca vorbira de matale? sau ti-a trecut buba? apropo nu stii pe cineva sa ne pupi in fund?!

  8. Nea Martine,sa sti ca ma schimbai si nu mai sunt acelasi.In primul rand nu mai fac de mult ce zisesi matale si dimpotriva, acum abordez problema frontal , daca intelesesi. In rest, legat de subiect pot sa spun ca nu intotdeauna intrarea pe usa din dos, te descalifica. Competenta e ca si pofta, vine cu timpul iar eu demonstrai aceasta teorema, cat se poate de bine, fiind un exemplu alive.
    Asa ca nea Traiane iti doresc viata lunga si putere de munca, nea Vasile iti doresc sa o pupi din partea mea pe pe Mona de la Deva iar nea Martine te astept pe la mine sa-ti arat cum se face treaba aia de care zisesi ca sti ca ma pricep.

  9. Poluția Timiș este plină de fini și nasi și nu numai ei între ei dar si cu clanurile asa ca ce mai tura vruta niet control și munca prestata doar lupte pentru ciolan , apropo omul petecelului , cica care face cartile prin polutie , parca Cosmin ghitoaia finul și nasul tuturor mai presteaza cu porcii având în vedere ca fratele Sorin este pe goana ?

Leave a Reply