La Iulius Town Timisoara te bucuri de Black Sale! Reduceri de pana la 80% pe care le poti alege din catalogul online, timp de doua saptamani (P)

La Iulius Town s-a dat startul campaniei Black Sale! Timp de doua saptamani, iti alegi brandurile preferate, consultand catalogul online si te bucuri de oferte. Pana pe 29 noiembrie 2019, magazinele din Iulius Town ti-au pregatit reduceri de pana la 80% la imbracaminte, incaltaminte, accesorii, articole pentru copii, produse cosmetice, dar si servicii.


Ai verde la shopping cu promotiile tentante ale magazinelor din Iulius Mall, care te ispitesc cu piese de imbracaminte trendy si multe altele. Bucura-te de discount-ul de pana la 80% in magazinul Nissa si de cel de pana la 70% la Sofiaman, Irina Schrotter, Ginette si Carolina Design.

Brainconf, Steilmann, Lee Cooper si Kenvelo te asteapta cu oferte de pana la 50%, iar Distinctive te intampina cu reduceri de pana la 40%. La fel de atractive sunt si propunerile Mango, U.S. Pollo Assn., Motivi, Stefanel si Camaïeu, unde ai promotii de pana la 30%. Mai mult, si la Intimissimi, Jolidon, Triumph, Calzedonia si Sosetaria ai parte de preturi avantajoase.

Pentru cei care iubesc sportul si vor sa faca mai multa miscare, Intersport si Buzz ii asteapta cu oferte de pana la -50%, iar Hervis le ofera -20% la produsul favorit. Parintii sunt asteptati si ei in magazinele cu articole pentru copii sa descopere ce le-au pregatit branduri precum Next, Noriel, Coccodrillo, Big Step, Hippoland, Varuna’s sau Dinoland.

Daca si tu ai nevoie de o noua pereche de pantofi care sa te impresioneze prin design si calitate, profita de discount-urile de 50% la colectia toamna-iarna Benvenuti si de cele de pana la 40% la Musette, Anna Cori si Ecco Shoes.

Ofera un cadou deosebit cuiva drag de la Sabrini, unde gasesti accesorii si bijuterii la preturi cu pana la 60% mai mici, in timp ce la Splend’or si Be In Time te bucuri de -50% la modelele selectate. Si la Carturesti si Kitchen Shop gasesti inspiratie la oferta!

Doamnele si domnisoarele care vor sa isi completeze trusa de machiaj nu trebuie sa rateze vizitele la Cupio, unde pot beneficia de reduceri de pana la 70%, la Gerovital de pana la 50%, in timp ce la Sephora vor gasi preturi mai mici cu pana la 40%. De asemenea, pachete de neratat pot gasi si la Sabon, Yves Rocher si Pro Beauty Shop.

Dupa sesiunile de shopping, profita de ofertele restaurantelor si cafenelelor, pentru a savura preparate pe gustul tau si pentru a te incarca cu energie! (I.P.)

Leave a Reply