Stirea cu politistii de la IPJ Timis intoxicati in timp ce investigau decesele din blocul mortii, la un pas de fake news. “Sefa Serviciului Criminalistic, Dana Glisici, este si acum acolo, n-am auzit sa se planga de ceva!”

O echipa de cercetare chimica si decontaminare din cadrul Ministerului Apararii Nationale, dotata cu instrumente de masurare a toxicitatii extrem de performante, a sosit, azi dimineata, la Timisoara, pentru a efectua verificari suplimentare in locatiile in care au avut loc deratizari cu substante letale, care au provocat moartea a trei persoane si internarea in spital a altor 43.


Deocamdata, dupa verificarile din blocul de pe strada Vaida Voievod, altul decat cel in care au locuit persoanele decedate, specialistii MApN nu au descoperit nici urma de gaz care sa puna in pericol viata celor aproape 40 de locatari care au fost evacuati.

Urmeaza asa-zisul bloc al mortii, cel de pe strada Miorita nr. 8, unde va fi verificata temeinic fiecare camera, pentru ca, ulterior, sa se poata permite revenirea acasa a locatarilor, si acestia evacuati inca din urma cu trei zile. Intre timp, o informatie pare sa acopere, ca importanta, sosirea echipei de specialisti a MApN la Timisoara.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis a confirmat faptul ca mai multi politisti care au intrat in blocul mortii, in aceste zile, pentru a investiga infractiunile de omor din culpa si vatamare corporala din culpa, au ajuns la spital.

“In cursul zilei de ieri (miercuri n.r.), mai multi politisti care au fost implicati in activitatile de investigare a evenimentului petrecut pe strada Miorita, s-au prezentat la spital pentru a-si efectua un control preventiv”, a transmis biroul de presa al IPJ Timis.

Acestia au fost supusi unui set specific de analize medicale, iar unora le-ar fi iesit “analize proaste la ficat”. De remarcat faptul ca, in aceste zile, la blocul mortii s-a aflat si sefa Serviciului Criminalistic, comisarul Dana Glisici, care nu a acuzat nicio deteriorare a sanatatii.

“Este si acum la fata locului, pe teren. Nu stiu nimic de zvonul asta. Este posibil sa fie un fake news”, ne-a dezvaluit un politist de la Criminalistica, dupa ce toate apelurile prin care am fi dorit sa afla opinia Danei Glisici au ramas fara raspuns. De asemenea, nici seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, comisarul sef Nicolae Boia, nu a acuzat vreo urma de intoxicare de la substante pe care ar fi trebuit sa le aiba in evidenta operativa, mai cu seama ca nici nu prea a fost vazut la fata locului… (Vlad Enciu)

One thought on “Stirea cu politistii de la IPJ Timis intoxicati in timp ce investigau decesele din blocul mortii, la un pas de fake news. “Sefa Serviciului Criminalistic, Dana Glisici, este si acum acolo, n-am auzit sa se planga de ceva!”

Leave a Reply