Un ofiter de politie din Timis, avansat la conducerea IPJ Caras-Severin. Noul ministru de Interne pare sa fi cedat lobby-ului venit pe filiera PSD

Dupa ce, ani la randul, judetele vecine au fost adevarate pepinire de conducatori pentru institutiile din Timis, a venit timpul ca si judetul nostru sa “exporte” sefime in zona Banatului.


Primul pe lista, comisarul sef Florin Turnagiu, seful Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Timis, a fost avansat, astazi,  la conducerea IPJ Caras-Severin.

Nomializarea lui Florin Turnagiu pe aceasta functie a fost aprobata de noul ministru de Interne, liberalul Marcel Vela, dupa ce inspectorul general al IGPR a propus ca politia din judetul vecin sa fie condusa de un ofiter provenit de la un alt inspectorat din tara.

Florin Turnagiu a acceptat sa ia locul fostului inspector sef al IPJ Caras-Severin, comisarul sef Viorel Avram, care a fost detasat la conducerea IPJ Botosani, insa ofiterul carasean a refuzat numirea si a facut cerere de pensionare.

Aceasta mutare intempestiva pare o mica razbunare a noului ministru de Interne, Marcel Vela, care l-a “executat” pe conjudeteanul sau, Viorel Avram, insa, totodata, apare si ca o numire venita pe filiera PSD.

Ivona Turnagiu, sotia noului sef al IPJ Caras-Severin, este un membru influent al PSD Timis, cu recunoastere la varful partidului, dupa cum se poate observa si in imagine, unde apare alaturi de fostul premier, Sorin Grindeanu, si de fosta eminenta cenusie a PSD si fost consilier al lui Liviu Dragnea, nimeni altul decat Darius Valcov. Sa nu uitam ca Sorin Grindeanu, fost lider al PSD Timis, este originar din Caransebes, orasul banatean condus de Marcel Vela in calitate de primar…

De altfel, Ivona Turnagiu a fost angajata la Consiliul Judetean Timis, la inceputul acestui an, in urma unui concurs cel putin interesant, care a deschis poarta unor joburi la varful judetului mai multor cunostinte, pile si relatii conexe PSD Timis. Revenind la avansarea de astazi, sa mai spunem ca la sefia Serviciului Rutier Timis a fost imputernicit seful de birou Claudiu Jianu. (Mara Ion)

2 thoughts on “Un ofiter de politie din Timis, avansat la conducerea IPJ Caras-Severin. Noul ministru de Interne pare sa fi cedat lobby-ului venit pe filiera PSD

  1. Si uite asa a scapat ministrul Vela de fostul inspector sef al Politiei de la Caras. Ma la chipul Ivonei si imi dau seama ca n-are mama, n-are tata, cand vine vorba de bani, putere, orgoliu. Florin, om integru, categoria curvelor care sug p… dar nu saruta pe buze.

Leave a Reply