PROTEST. Schimbarea din functie pe criterii politice a managerului Spitalului Judetean din Timisoara declanseaza revolta cadrelor medicale. “Cea mai mare vina a doctorului Craina este ca e membru PSD!”

Schimbarea intempestiva din functie a managerului Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara, Marius Craina, care a fost inlocuit cu un tanar chimist, membru PNL, a declansat revolta angajatilor, care, azi dimineata, au iesit in fata unitatii pentru a-si arata sustinerea fata de conducatorul mazilit pe criterii politice.


“Pe noi ne deranjeaza modul in care s-a facut aceasta schimbare, faptul ca a ajuns in media acea dispozitie, care nu era nici inregistrata, nici stampilata cu viza Ministerului Sanatatii”, a sustinut Veronica Roth, liderul sindicalului Sanitas, care a atacat demiterea unuia dintre cei mai performanti manageri din Timis, prin intermediul retelei de socializare Whatsapp.

Decizia actualilor guvernanti de a numi la conducerea celei mai importante unitati medicale din vestul tarii un tanar care abia a absolvit Facultatea de Medicina, chimist licential la Universitatea Yale, fost consilier al lui Dacian Ciolos, a starnit si revolta liderilor PSD Timis.

“Modul in care PNL a decis sa il schimbe din functie pe Marius Craina arata inca o data micimea si ignoranta acestui partid. Marius, un OM respectat de intreaga comunitate, poarta vina modernizarii Spitalului Judetean, a ridicarii nivelului actului medical si respectului fata de pacient, a tratamentului uman fata de fiecare om care a trecut pragul spitalului. Insa cea mai mare vina a doctorului Craina este ca e membru PSD”, a scris pe Facebook deputatul Alfred Simonis, presedinte executiv al PSD Timis.

Angajatii Spitalului Judetean au intocmit o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si au anuntat ca protestul va continua inca doua zile. (Mara Ion)

 

One thought on “PROTEST. Schimbarea din functie pe criterii politice a managerului Spitalului Judetean din Timisoara declanseaza revolta cadrelor medicale. “Cea mai mare vina a doctorului Craina este ca e membru PSD!”

  1. La prefectura iar „ăștia ” , pe langa lili trebuie sa vina si mateo sa presteze asa ca o intrepatrundere a ..politicului de diverse culori iar muschiulet invers proportional cu creierul a terminat casa din ghiroda ce mai vrea sa construiasca , despre păcală a mai incercat marea cu dejtul

Leave a Reply