Alfred Simonis anunta ca PSD va anula recursul compensatoriu. “Preferam sa platim despagubiri, decat sa se mai intample ce s-a intamplat!”

In timp ce in PNL, vicepremierul Raluca Turcan si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, se contrazic pe oportunitatea abrogarii recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea inainte de termen a sute de infractori periculosi, deputatul timisorean Alfred Simonis a anuntat ca aceasta problema va fi transata de PSD.


”Maine (marti n.n.) se va discuta in Comisia Juridica de la Camera Deputatilor, iar, daca toate lucrurile sunt in regula, si va asigur ca reprezentantii PSD din Comisia Juridica vor vota aceasta initiativa de abrogare, miercuri la pranz, sunt toate sansele ca legea sa fie anulata. Deci, in cateva zile”, a afirmat social-democratul.

Am inteles ca domnul Orban, doamna Turcan si alti ministri din Guvernul liberal sustin ca se poate abroga aceasta lege, ca au metodele alternative pentru a compensa aceste sanctiuni, prin urmare nu mai exista niciun motiv ca legea sa ramana in vigoare. E adevarat ca legea a fost initiata de guvernul tehnocrat, dar noi am decontat-o. Preferam sa platim despagubiri, decat sa se mai intample ce s-a intamplat. Domnul presedinte Ciolacu sustine acest punct de vedere, si anume – abrogarea de urgenta a recursului compensatoriu”, a declarat, luni, Alfred Simonis. (Mara Ion)

2 thoughts on “Alfred Simonis anunta ca PSD va anula recursul compensatoriu. “Preferam sa platim despagubiri, decat sa se mai intample ce s-a intamplat!”

  1. Jigodie care esti pana mai ieri lingeai pe Dragnea iar alaltaieri pe la aeropor pe Idolu si gașca , iar rasalaltaieri luai bani de la interlopi acum esti si dezvoltator imobiliar in Giroc , deci tu cine esti ?

  2. Mirela nu cunosc celalalte aspecte, dar la partea cu dezvoltatorul greșești.
    Fratele lui este cel care se ocupa de constructii, am lucrat cu el la câteva proiecte și este un băiat cu stil, serios, harnic și nu are nici o legătura cu fratele sau.
    Omul asta a muncit 15 ani in occident are alta cultura, a dat de mâncare la sute de oameni.

Leave a Reply