Ionut Nasleu reactioneaza la acuzatia ca ar fi fost implicat intr-un scandal la clubul Fratelli. “Voi face plangere la Inspectia Judiciara pentru scurgea de informatii de la DIICOT Timisoara. Ma simt hartuit de un jurnalist care a mai fost cercetat pentru publicarea de informatii clasificate”

Acuzat ca ar fi fost implicat intr-un scandal in clubul Fratelli din Timisoara, Ionut Nasleu, directorul SC Piete SA, ne-a comunicat faptul ca a decis sa nu mai stea pasiv in fata atacurilor in cascada dintr-o anumita publicatie locala si sa faca plangeri la instantele de judecata, la parchet, dar si la CNA.


Referitor la incidentul din clubul Fratelli, Ionut Nasleu spune ca a fost deranjat de atitudinea omului de afaceri arab, Ghazal Hamwi Wadah, presedintele Ligii Arabilor Sirieni din Romania, Fliliala Timisoara, care a inceput sa-l filmeze cu telefonul.

“In primul rand, ceea ce ma frapeaza, cum de a avut jurnalistul acces la declaratia mea de la DIICOT. Cine i-a pus-o la dispozitie, cu ce scop? Vom face o plangere la Inspectia Judiciara pentru compromiterea intereselor justitiei, intrucat in publicatia lui Dragos Bota s-au scurs informatii la care nu am avut acces nici eu, nici avocatii mei.

Apoi, numai minciuni despre asa-zisul incident din Fratelli. Nu am stat cu niciun interlop la masa, ci cu patronul localului, care-si sarbatorea ziua, nu am spart nicio sticla de vodca, iar asta poate confirma oricine a fost in acea seara in Fratelli, nu am lovit pe nimeni.

Am vazut ca o persoana ma filmeaza cu telefonul, poate chiar pentru a-i da marfa ziaristului, am mers la el si l-am rugat sa inceteze. Nu i-am spart telefonul, asa cum apare intr-o declaratie, pentru ca acel individ, Wadah Ghazal, a continuat sa filmeze si cand am iesit afara. Daca a fost lovit, de ce nu a depus plangere la politie? Intreb si eu…

M-am intalnit cu el a doua zi, de fata cu mai multe persoane, am dat mana, nici urma de loviri sau suparari. Pentru ca, acuma, sa citesc in ziar un intreg scenariu cu violente si interlopi. Vreau sa anunt ca l-am dat in judecata pe acest ziarist, care, cred, a facut o pasiune pentru mine, se culca cu mine in gand, se trezeste cu mine in gand, caruia ii cer despagubiri de 100.000 de euro.

Banii vor fi donati azilelor de batrani si adaposturilor de caini fara stapan. Referitor la jurnalist, nu sunt suparat, el face ceea ce-i cer altii, la momentul potrivit o sa si dezvaluim cine a stat in spatele acestei campanii, si, fiind in postul Craciunului, ca teolog, spun doar ca ma rog pentru el”, ne-a transmis Ionut Nasleu.

Mai mult, fostul consilier de securitate al primarului Nicolae Robu spune ca este acuzat de doua persoane cu probleme sau antecedente penale.

“Wadah Ghazal este cercetat intr-un dosar de dare de mita, dupa ce a fost prins ca a mituit un politist, iar jurnalistul, din cate am aflat pe surse, a fost cercetat de Parchetul Militar intr-un dosar privind publicarea de informatii clasificate. Vom face o solicitare la parchet pentru a ne confirma sau infirma aceasta informatie. Vreau sa mai trag un semnal de alarma vizavi de modul selectiv in care ziaristul in cauza se lupta cu lumea interlopa din Timisoara. Oare de ce altii, si aici ma refer la Ciprian Dascalescu, care are o condamnare de 8 ani inchisoare, Adrian Talos sau Florin Moisa, beneficiaza de protectie din partea acestui jurnalist atat de corect? Intreb si eu…”, a mai adaugat Ionut Nasleu.

Varianta prezentata de directorul Pietelor, referitoare la incidentul din clubul Fratelli, este sustinuta si de Alin Falcusan, antrenor de kickbox si organizator de competitii sportive in Timisoara. “Cand am ajuns acolo, Wadah, pe care-l stiu de 20 de ani, m-a intrebat daca am venit bodyguard pentru Ionut. I-am raspuns ca am venit sa-l duc la masina. Nu cred ca a fost lovit, pentru ca, de regula, o lovitura in zona fetei, cum pretinde el, se recunoaste imediat: sau ai ochiul rosu, invinetit, sau pometii umflati, sau sangerezi, undeva. La Wadah nu se vedea nimic. Cat despre telefon, este posibil sa-l fi avut in mana, pentru ca din acea zona se filma, dupa cum apare in fotografia publicata in ziar”, ne-a declarat Alin Falcusan. Pana la aceasta ora, Dragos Bota nu a dorit sa comenteze reactiunea directorului de la SC Piete SA. (G.I.)

2 thoughts on “Ionut Nasleu reactioneaza la acuzatia ca ar fi fost implicat intr-un scandal la clubul Fratelli. “Voi face plangere la Inspectia Judiciara pentru scurgea de informatii de la DIICOT Timisoara. Ma simt hartuit de un jurnalist care a mai fost cercetat pentru publicarea de informatii clasificate”

  1. Se anunta zile grele pentru editorul sef Bota Dragos de la Mehedinti. Mai ales ca directorul Aeroportului Timisoara, cel care i-a platit mii si mii de euro pentru reclama sau protectie, stie cat Curtea de Conturi, are mari sanse de a zbura de pe functie. Cum isi va plati avocatii? Iar va face cheta in numele prietenilor?

  2. Să realizăm despre ce vorbim în propozitie , România anilor 2020 sau ev mediu , clanuri , politic , politie , primari , reprezentanti ai societății , Nasleu șefu Timisoarei cu alti sefi , întreb asta-i Timișoara și Banatul ?Rușine pentru 30 de ani de oportunism și de nonvalori .

Leave a Reply