BREAKING NEWS! Celebrul politist Traian Berbeceanu revine in sistem, in functia de sef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca, incepand de saptamana viitoare, comisarul sef in rezerva Traian Berbeceanu va fi seful sau de cabinet.


In iunie 2016, Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a fost achitat, in prima instanta, pentru mai multe infractiuni, printre care spalare de bani, luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, sprijinire a unui grup infractional organizat si complicitate la delapidare.

In schimb, Ioan Muresan, fost procuror sef al DIICOT Alba, si Nicolaie Ioan Cean, fost procuror in aceeasi structura, au fost condamnati la 7 ani, respectiv 2 ani inchisoare cu executare. Acestia sunt acuzati ca au savarsit mai multe nereguli in anchetarea politistului Traian Berbeceanu. Decizia nu este definitiva si a fost atacata de procurori.

Dosarul fabricat si drama prin care a trecut Traian Berbeceanu fac obiectul unui roman scris de sef al BCCO Alba Iulia, devenit in scurt timp un adevarat best-seller, fiind lansat in marile orase ale tarii.

Recent, fostul procuror sef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, fostul procuror DIICOT- Nicolae Cean si fostul ofiter al BCCO Alba Iulia, Alin Muntean (suspendat din functie), au cerut in instanta interzicerea comercializarii si republicarii cartii lui Traian Berbeceanu, ”Radiografia unei marsavii judiciare”.

In replica, Traian Berbeceanu a postat pe contul sau de facebook un mesaj dur, in care intreaba retoric daca, prin interzicerea cartii, se incearca blocarea aflarii adevarului despre cazul sau.

”Cam ce nu vreti voi sa se afle, mai? Cum ati fabricat probe mincinoase si nelegale impotriva mea, cum m-ati arestat nevinovat, cum mi-ati distrus cariera profesionala, cum mi-ati terorizat familia? Si pentru toate astea mai vreti si scuze publice? Vreti blocarea aflarii adevarului prin interzicerea cartii?”, a scris Berbeceanu pe contul sau, dupa care a postat un lung pasaj din carte care ii priveste pe cei care l-au anchetat.

Cartea ”Radiografia unei marsavii judiciare” a fost scrisa de fostul comisar Traian Berbeceanu si reprezinta perspectiva sa cu privire la dosarul in care a fost arestat.

In iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat in prima instanta pentru mai multe infractiuni, printre care spalare de bani, luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, sprijinire a unui grup infractional organizat si complicitate la delapidare. (V.E.)

22 thoughts on “BREAKING NEWS! Celebrul politist Traian Berbeceanu revine in sistem, in functia de sef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela

  1. Un lider adevărat!!! Un om cu experiența de o viață!!! Un om curajos care a trecut prin toate!!! Încet încet intrăm în normalitate!!! Pentru un viitor mai bun în Poliția Română!!! Succes in continuare domnule comisar șef!!!

  2. Stai linistit. Tu si cu malcoci ramaneti tot in anormalitate. Faptul ca Berbeceanu a reusit, nu e meritul tau. lauda-te cu faptele tale de vitejie, mai priceputule ! Si cum ti-ai dat seama ca Berbeceanu e un lider ? Ti-a spus malcoci ? Cred ca o sa te numim si pe tine, “” Viorel “”. Sti de la ce vine, nu ? De la Viorica, bineinteles……

  3. Băi dobitocule anonim ” vali “!
    De cine îți este frică?
    Dacă ai fi biped normal te-ai prezenta cu nume și prenume!
    Nu rămâi decât un neica nimeni pentru toată viața ta!
    Atitudinea ta este caracteristică unui nemernic care este un laș, care la viața lui a stat sub masă și aștepta oase…

  4. Vali, nu inteleg de ce te deranjeaza ca Berbeceanu e din nou in sistem? Te simti amenintat? Berbeceanu nu e neaparat un lider, dar este un simbol a luptei pentru dreptate in Romania. Omul asta, desi avea o functie importanta la varful unei institutii de autoritate publica, a fost arestat si terfelit pe un dosar fabricat de niste procurroi de la diicot. Daca lui i s-a putut intampla asa ceva, tie, mie, altora, ni se poate intampla in orice moment. Baiete, gandeste-te inainte sa arunci cu pietre

  5. Darius, te inteleg si te aprob 100 %. Nici nu iti imaginezi cat respect port oamenilor ca Berbeceanu si implicit lui , care a demonstrat ceva si anume ca “”lupta”” nu e pierduta….
    “”Razboiul “” meu este cu cei doi Viorei, care lideri sindicali fiind, nu au facut decat sa se foloseasca de imaginea unor persoane sau de a exploata anumite situatii ivite, in care ei nu au jucat nici-un rol, au incasat indemnizatii si si-au rezolvat diverse probleme personale, si nu au furnizat niciodata vreo propunere concreta vizand un drum sau o directie de urmat , nu cunosc legislatia in vigoare si isi dau in permanenta cu parerea fara niciun temei legal. Niciunul dintre acestia nu are absolvita vreo scoala demna de interes si ambii mizeaza pe o tonalitate ridicata , cu un discurs lipsit de continut, dar cu un salariu respectiv o pensie mai mult decat consistente. Trist este, ce de multe ori, acest lucru tine la prostime….
    Era candva un maimutoi, de isi zicea “”nea gica””. Asta daca ar intervenii, ar putea confirma ce zic…..

  6. M-am tot abținut!
    Măi sulă cu muci!
    Mă….pe tine și pe tot neamul tău de la maimuță-n coace!
    Am școală cât nu ai tu vacanță!
    Eu când fumam tu erai scrumieră!
    Arată-ți fața mai boule, să știu pe cine să scuip!
    Oricum ești peste tot pe unde calc!
    Măta așa te-a educat, să nu ai simțul răspunderii?

  7. Doinel Malcoci, te rog sa îți iei pastilele iar tu Kovacs poate ne spui totuși că-ți membri are sindicatul tău.

  8. Doinele dragă…. vad ca ai din ce in ce mai mulți fani. Nu pot să cred ca lumea isi da seama ce nevertebrat esti. Ce caracter sa ai cand azi susții un om ca președinte la sindicatul tuturor posibilitatilor si dupa un clic il umpli de fecale???. Cat despre faptul că te.ai abținut… ai dreptate. Te.ai abținut la a îți apara membrii in schimbul unui loc călduț la 112 si doua salarii de excelenta bine meritate…. pentru pupat dosul lui Nea Gică.

  9. Malcoci Doinel- Ion ești o rușine, sigur ai fost proiectat la o beție, în locul tău nu as ridica privirea din pământ, regretabil faptul ca acum îl distrugi și pe acest băiat Kovacs. Arată-ne macar o persoana care te apreciază? Ești zero

  10. Să vă bucurați că eu sunt o rușine!
    Partea proastă este că voi nu existați, nici macar la beție nu ați fost proiectați!
    Dacă nu ați fi ” sugaci ” și ați avea curaj ați ieși cu nume și prenume!
    Cine este ZERO? Eu sau voi?
    Dacă nu mă apreciază nimeni, nici nu mă interesează, mă doare CA, CUM plouă la Cluj!
    Ce ați realizat voi? Vă spun eu: NIMIC! Ei, și de aici frustrarea proștilor și a invidioșilor!
    Specificați un domeniu îl care îl depășiți pe cel proiectat la beție!
    Doar unul!
    Dacă nu eram peste voi, aveați liniște!
    Pentru simplu fapt că exist, este o problemă în interiorul craniilor voastre-goale!
    Tot ce scrieți și ce spuneți, pentru mine este că o frecție…
    În schimb în interiorul vostru, al anonimilor ( încă în stadiu de embrion!) crapă inima…
    Ce satisfacție aveți de sub masă?
    Cred că așteptați o bucată!

  11. @doinel frustratul ești tu, pentru ce te tot bagi în seama aiurea? Nu vrea nimeni sfaturi de la tine…
    Te rog sa ne indici măcar o singura persoana care te apreciază? Nici măcar fiul tău nu te apreciază… păcat de acest tânăr Kovacs fiindcă a crezut în tine.

  12. Marș, potaie, că te mușcă Vasile Dănuț! Cât de redus poți fi?
    Cate pseudonime mai ai, bre Văsile?
    Ești OUT!
    Legat de Kovacs…stai jos!
    Nu ai vrea să ne-o vedem și să ne-o punem? Poate îți trece! Mă sacrific pentru tine!

  13. Doinele stai linistit ca nu avem nici o senzatie cand stai sub masa , asa cum ai facut toata viata ta , deoarece ai limba aspră. De ce crezi ca nici la pupat dosuri nu ai mai fost acceptat.? Cat despre realizari era interesant sa ne povestești cum ai facut embargoul sau cum ai prostit doi bieți bătrâni sa le iei casa , divorțul de soție și cum o bateai, sau cum nu te recunosc proprii tai copii.

  14. Iar ești bou! Nu știi nimic!
    Am văzut-o foarte rău pe fosta mea sotie și am avut o condamnare!
    Unul dintre copii locuiește cu mine de peste patru ani!
    Acei bătrâni pe care i-am ” fentat” îmi sunt unchi și mătușă!
    Alte probleme gunoi ordinar!
    Îți voi răspunde la orice, cu riscul unui spectacol…
    Cât de simplu este să te găsesc după ID?
    Ești…

  15. ID ?!?!, te rog nu te mai baga în seama, ești foarte penibil, nu ma obliga sa vorbesc de toate bubele tale.

  16. Bagă boule! Incepi să-mi placi?
    Este posibil să îți fac o reclamație pentru cele inserate!
    Nu voi face dacât să te pun în situația de a proba cele afirmate!
    Ești aproape!

Leave a Reply