Explicatia halucinanta a unui oltean cu BMW, dupa ce a fost oprit de politistii din Timisoara pe o strada cu accesul interzis

Recunoscuti ca avand tupeu maxim in traficul din Timisoara, facand slalom printre masini sau claxonand ostentativ la trecerile de pietoni si la semafor, soferii din zona Olteniei nu se dezmint nici cand sunt opriti de catre echipajele de politie.


Un incident petrecut, zilele trecute, pe o strada cu sens unic din zona Caii Lipovei, demonstreaza faptul ca teribilistii din Oltenia, fie ca sunt din Gorj, Dolj, Olt, Valcea sau Mehedinti, nu se pierd cu firea, ci au raspunsuri absolut halucinante.

Oprit de un echipaj de politie pentru ca se deplasa pe sens interzis, pe o strada cu sens unic, cu un BMW de fitze, un tanar din Craiova nu a ezitat sa-i admonesteze pe politisti. Dialogul ne-a fost relatat de un martor ocular:

Agentul de politie: – Stiti de ce ati fost oprit, nu?

Conducatorul auto: – Nu! Chiar nu-mi dau seama…

Agentul de politie: – Circulati pe interzis, pe o strada cu sens unic. Uitati-va, acolo, indicatorul rutier care interzice accesul din partea respectiva. Puneti in pericol automobilistii care se deplaseaza regulamentar.

Conducatorul auto: – Dar, ce sa fac, fratica, daca pe aici ma adusese GPS-ul!! Eu de unde sa stiu ca este acces interzis pe strada asta??

Agentul de politie: – Trebuia sa fiti atent si la indicatoarele rutiere, nu doar la GPS. Va rog sa ne prezentati actele la control!

Pastrandu-si atitudinea ostila, tanarul a scos talonul, asigurarea, permisul si cartea de identitate, le-a intins politistului, dupa care a inceput sa vorbeasca la telefon. Spre ghinionul sau, o parte din dialogul purtat pe un ton ridicat a fost auzit si de politisti, mai cu seama partea cu “doi militieni analfabeti m-au oprit si mi-au luat actele”.

In acel moment, situatia s-a agravat pentru soferul din Craiova, mai cu seama ca a refuzat indemnul politistilor de a intrat in masina si de a astepta linistit completarea procesului verbal.

A fost sanctionat pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere, circulatia pe sens interzis, nerespectarea indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier, cuantumul amenzilor depasind 1.200 de lei, iar permisul suspendat pe 90 de zile.

Cand a observat ca se ingroasa gluma, tanarul a devenit mai docil, insa nu a mai contat nici dezvaluirea ca ambii sai parinti lucreaza la SRI Dolj. (Mara Ion)

Foto: arhiva

One thought on “Explicatia halucinanta a unui oltean cu BMW, dupa ce a fost oprit de politistii din Timisoara pe o strada cu accesul interzis

  1. Muica, asta crezuse ca intervine SRI ul ca sa nu-i ia carnetul. Oare cat de tampiti pot fi unii copii de bani gata ca sa creada ca daca tacsu baga benzina la SRI el o sa scape de probleme oricand in trafic. Felicitari politistilor, parerea mea

Leave a Reply