Un sofer din Timisoara s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a “accidentat” un tramvai si a ranit un calator

Un sofer in varsta de 43 de ani care-si conducea masina, astazi, la orele pranzului, pe bulevardul Regele Carol I, din Timisoara, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a intra in coliziune cu un tramvai.


Impactul s-a produs din cauza neatentiei conducatorului auto, care nu s-a asigurat cand a vrut sa vireze la stanga si a ajuns pe refugiul unei statii de tramvai.

Trei persoane din tramvai au fost evaluate medical la fata locului, iar o persoana de sex feminin in varsta de 49 de ani, ranita usor, a fost transportata la spital.

“La locul interventiei s-a deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma si un echipaj SMURD cu medic”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. Circulatia tramvaielor de pe liniile 1, 2 si 8 a fost blocata pana la efectuarea cercetarilor la fata locului.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, soferul riscand intre trei luni si un an de inchisoare sau amenda. (V.E.)

Leave a Reply