EXCLUSIV. Conducerea SRI Timis a dezvaluit motivul plecarii din sistem al “cadrului militar” Ionut Nasleu, consilierul de securitate al primarului Nicolae Robu

Lansat intr-o campania dura de tragere la raspundere a tuturor celor care au difuzat pe piata informatii false despre sa viata privata, Ionut Nasleu, directorul SC Piete SA Timisoara, fostul consilier de securitate al primarului Nicolae Robu, ne-a trimis la redactie un comunicat de presa, la care a atasat un document extrem de important.


Este vorba despre o adeverinta emisa de conducerea UM 0667 Timisoara, la data de 16.09.2019, care atesta faptul ca Ionut Nasleu a fost cadru militar activ la Serviciul Roman de Informatii, de la 25.10.1994 pana la 20.01.2000, data cand a fost trecut in rezerva, prin DEMISIE.

“Am solicitat acest document de la SRI Timis pentru a pune capat speculatiilor din mass-media, mai cu seama dintr-o publicatie locala care ma hartuieste de ceva vreme, ca as fi fost dat afara din sistem in urma unor abateri disciplinare.

Am atasat acest document si la plangerea impotriva B1 TV, depusa la CNA, dar si la plangerea depusa la Judecatoria Timisoara impotriva unui jurnalist local, mare luptator cu o anumita parte a lumii interlope. Asa cum am demontat minciuna cu darea mea afara din SRI, asa voi proceda cu toate neadevarurile ce s-au scris despre mine, pentru a se lovi in primarul orasului”, ne-a transmis Ionut Nasleu.

Acesta nu a ezitat sa-i transmita un avertisment omului de afaceri pe care-l considera responsabil de declansarea campaniei de presa murdare care-l vizeaza, spunand ca ar putea face publice anumite informatii (documente si inregistrari) care sa-l compromita definitiv si chiar sa-l trimita in bratele procurorilor.

“Ii solicit acestui om de afaceri, cu care am fost in relatii de prietenie multi ani, pe care l-am salvat din multe necazuri, sa inceteze sa mai finanteze aceasta campanie murdara. Nu voi ceda, iar, dupa cum se stie, ce nu te omoara, te face mai puternic. Primarul Nicolae Robu nu poate fi atins de aceasta revansa dementa, va castiga fara probleme inca un mandat, indiferent de sforile care se trag de la etajul doi al unui mic centru comercial”, mai transmite Ionut Nasleu.

Acesta se declara bulversat de ultimile informatii care-l vizeaza, aparute in mass-media, intrucat, ba apare prieten cu un lider interlop, ba este dusman, totodata fiind publicate fotografii in care se afla la zilele de nastere ale unor importanti oameni de afaceri din oras, la care vin si persoane urmarite de luptatorul cu lumea interlopa.

“Nu pot sa hotarasc eu pe cine sa invite la ziua sa patronul unui lant hotelier, indiferent cat de tare se supara un anumit jurnalist”, mai spune Nasleu. (G.I.)

5 thoughts on “EXCLUSIV. Conducerea SRI Timis a dezvaluit motivul plecarii din sistem al “cadrului militar” Ionut Nasleu, consilierul de securitate al primarului Nicolae Robu

  1. Păi din SRI se pleacă, la vedere, prin pensionare sau prin demisie. Se lucrează curat ! Personal, nu cred că acest domn a plecat de bună-voie. Mai mult este de admirat, nu se dezice de prietenia cu “lumea bună” a infractorilor şi nici nu-l duce mult capul : dacă ar fi corect şi nu ar fi şantajabil, ar merge la Parchet cu documentele ce le deţine împotriva omului de afaceri la care face referire căci în caz contrar poate fi cercetat pentru favorizarea infractorului mai ales că este funcţionar public ! Concluzia : SRI-ul a scăpat de el în mod elegant, l-a pus să-şi dea demisia !

  2. Este foarte clar ca se refera la Marius Cristescu, ce sa o dam atat dupa cires. Cine ii poate face ceva lui Marius Cristescu in tara asta, pentru ca ar fi avut zeci de ocazii. Daca pui o camera pe ochelarii lui ziaristu’ lu’ peste, o sa vezi de cate ori se vede cu Marius, cu Grindeanu sau de cate ori ii face comisioane lui Toanca. Dar el oficial lupta impotriva interlopilor, asa cum lupta Antena 3 pentru democratie. Hai sictir

  3. De ce naiba transmiți mesaje in eter?! Du-te, frate, la Parchet, dacă stai cu fesele pe înregistrări și informații. Fii barbat, nu mai lătra! Asta e șantaj curat! Cine te învață/te ghidonează, te învață prost. Arunci laturi, povesti, nu dai nume ci doar coordonate. Toate astea din postura de funcționar public! Unde te crezi? Care e exemplul pe care vrei sa-l dai? Ce sa creadă lumea? Dementa curată!

  4. Exact, si cum parchetul misca foarte putin spre deloc, am ajuns ca institutiile publice sa fie un fel de mosii medievale, vezi cazul Petecel – IPJ Timis. Care mai este eficienta si credibilitatea acestui inspectorat de politie? Bine Petecel oricum considera ca nici politistii care castiga in mod corect concursurile nu ar fi cu mult mai eficienti decat cei ajunsi sefi prin trafic de influenta. Dar un politist ajuns sef prin concurs corect ar pune probleme lui Petecel in ceea ce priveste “loialitatea”. Cum poti proba ca un “candidat” primeste subiectele inainte de concurs? Cine da subiectele inainte de.concurs? Presedintele comisiei de.concurs. Cine numeste presedintele comisiei de.concurs? Petecel. Este IPJ Timis condus de infractori ajunsi sefi prin trafic de influenta? Da, e de notorietate acest fapt, nu mai trebuie probat.

  5. Nu e nimic urat in a fi fost ofiter SRI, cum a fost domnul. Nici a fi fost preot, cum a fost domnul, nu e nimic urat. Nici a fi fost senator PRM, cum a fost domnul, nu e urat. Pur si simplu este una din mandritele Banatului.

Leave a Reply