Iulius Town Timisoara a emis moneda care-ti indeplineste dorintele. Poate fi cumparata de la automatul de langa brad (P)

Craciunul este aproape, iar fiecare dintre noi este in cautarea darurilor perfecte pentru cei dragi. Multi dintre noi ravnim la diferite lucruri, insa unii isi doresc doar ocazia de a petrece cat mai multe sarbatori de iarna. Pentru ca acest lucru sa se intample, Iulius Town a pus in functiune Masina Dorintelor.


Perioada sarbatorilor de iarna ne indeamna sa daruim, de aceea, in Atriumul Iulius Mall functioneaza Masina Dorintelor. Rotitele acesteia incep sa se invarta in momentul in care este introdusa moneda dorintelor, care poate fi cumparata cu cinci lei de la automatul de langa brad.

Astfel, Masina Dorintelor va da viata ursuletilor din brad, oferind un spectacol care va va aduce zambetul pe buze.

La finalul campaniei, cu suma stransa, Iulius Town va achizitiona unui ureteroscop flexibil necesar in operatiile non-invazive la copii. Acest aparat va fi donat Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, pentru ca pacientii institutiei medicale sa nu mai fie nevoiti sa mearga la Bucuresti sau Viena pentru astfel de interventii.

Fiecare dintre noi poate contribui la implinirea unor dorinte, iar cea mai pretioasa este aceea de a trai. Asadar, printre cumparaturile de cadouri pentru cei dragi, Iulius Town va invita sa folositi moneda dorintelor si sa va bucurati de dansul ursuletilor din brad! (I.P.)

 

 

 

Leave a Reply