Liviu Dragnea, adus incatusat la Inalta Curte! Judecatorii au respins definitiv recursul in anulare formulat de fostul lider al PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, ca inadmisibila contestatia in anulare a sentintei in cazul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea. Decizia este definitiva.


In schimb, a fost admis in principiu recursul in casatie inaintat de Dragnea. Instanta a stabilit termenul de 14 ianuarie 2020 pentru judecarea pe fond a acestui proces.

Fostul presedinte al PSD a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Rahova la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde s-a discutat o cerere pe care a depus-o de anulare a condamnarii de 3 ani si sase luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea a fost adus de gardieni cu catuse la maini si condus in sala de judecata, insa jurnalistii nu au avut voie sa participe la proces, la cererea avocatilor.

„Nu pot sa vorbesc, imi pare rau”, le-a spus Dragnea jurnalistilor, dupa ce a fost scos din sala de judecata.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a depus la Inalta Curte de Casatie și Justitie, in 18 octombrie, o contestatie in anulare impotriva deciziei prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. (V.E.)

Leave a Reply