Cele mai frumoase voci ale Baroului Timis, in slujba faptelor bune! Corul Avocatilor va sustine un concert caritabil de colinde la Catedrala Metropolitana din Timisoara

Timisorenii sunt invitati sa participe, duminica, 15 decembrie, la cea de-a IV-a editie a Concertului Caritabil de Colinde sustinut de Corul Avocatilor cu scopul de a strange fonduri pentru copiii aflati in situatii vulnerabile.


Evenimentul va avea loc la Catedrala Mitropolitana, incepand cu ora 18, publicul fiind asteptat cu un repertoriu imbogatit, sub conducerea muzicala a dirijorului Codruta Niculescu, si mai multe surprize muzicale, alaturi de Corul Consonante.

„Concertul din acest an este inchinat comemorarii a 30 de ani de la Revolutia din 1989. Ii purtam in gand si in suflet pe eroii care si-au dat viata pentru recladirea societatii romanesti avand la baza libertatea si democratia. Le purtam recunostinta si ne inclinam in fata sacrificiului lor”, a declarat initiatorul corului, avocatul Paul-Filip Ciucur.

Intrarea la concert este libera, dar sunt incurajate donatiile pentru copiii nevoiasi aflati in grija Fundatiei United Way.

Strangerea de fonduri se face atat direct, in timpul concertului, cat si in contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

Corul Avocatilor a luat fiinta in anul 2016 si de atunci reuneste cele mai frumoase voci ale Baroului Timis, aflate in slujba faptelor bune. Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe av. Paul-Filip Ciucur la numarul de telefon 0720555116 sau pe e-mailul paul.ciucur@maier-ciucur.ro. (I.P.)

Leave a Reply