Compania Ness a inchiriat peste 4.100 mp in UBC 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, dezvoltata in Iulius Town Timisoara (P)

Ness Digital Engineering si Iulius Town Timisoara au incheiat un parteneriat privind inchirierea a doua etaje din imobilul office United Business Center 0 (UBC 0). Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, de 155 m si 27 de etaje, va fi inaugurata in ultimul trimestru al anului 2020.


Ness Digital Engineering este prezenta in cladirea de birouri UBC 2 din proiectul mixt Iulius Town Timisoara din 2016, iar extinderea pana la peste 4.100 mp, atat cat va avea sediul din cel mai inalt imobil office din Romania, reprezinta consolidarea prezentei in Timisoara a furnizorului global de servicii IT.

In prezent, in Centrul de Inovatie Tehnologica isi desfasoara activitatea peste 160 de angajati, iar noul sediu va contribui la procesul de cresterea graduala si organica a companiei multinationale pe piata autohtona, concomitent cu dezvoltarea operatiunilor si proiectelor de transformare digitala.

Centrul de Inovatie Tehnologica Ness va ocupa doua niveluri din cele 27 ale cladirii UBC 0, care va livra pe piata peste 52.000 mp de spatii office clasa A.

„Alaturi de Ness Digital Engineering am dezvoltat o colaborare de incredere, care a inceput acum sapte ani, cu biroul din Palas Iasi, acolo unde a ocupat, treptat, o intreaga cladire, si care s-a dezvoltat si in Iulius Town Timisoara, in ultimii trei ani. Ness este o companie care a crescut constant, orientata spre performanța si cu o politica care pune accent pe confortul si beneficiile pentru angajați.

Noul parteneriat reprezinta o dovada a increderii pe care proiectul nostru o ofera companiilor prezente in componenta office si a atractivitații celei mai inalte cladiri office din Romania, atat din punctul de vedere al arhitecturii si specificațiilor tehnice, cat si al beneficiilor oferite. UBC o va fi etalonul pieței office din regiune, dar si la nivel național, o impresionanta carte de vizita pentru companiile care isi vor desfasura aici activitatea”, a spus Laurențiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town Timisoara.

Obiectivul companiei Ness pentru Centrul de Inovatie Tehnologica din Timisoara este si acela de a creste echipa de ingineri, care sa furnizeze solutii IT ca parte a unor proiecte internationale, pentru un portofoliu de clienti din domenii variate, precum educatie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive etc. Totodata, vor avea posibilitatea sa lucreze in limbajele Scala, Python, Java, PHP, Javascript .NET, Angular.

„In prezent, sunt disponibile posturi pentru programatori, experți in programare si arhitectura software, dar si pentru roluri pagina 2 de testare si asigurarea calitații in software. In ceea ce priveste criteriile de recrutare, suntem interesați atat de competența si expertiza tehnica, dar si de compatibilitatea cu echipele noastre si cu modul de lucru specific industriei de outsourcing. Atragerea candidaților potriviți este o permanenta provocare, de aceea, am construit un pachet de compensații si beneficii complex si complet, punand accent pe flexibilitate. Mai exact, fiecare angajat poate sa isi aleaga, lunar, componența „cosului de beneficii”, intr-un buget dat. La acestea se adauga si alte facilitați, inclusiv cele de relaxare”, a precizat Cosmina Naznean, HR Manager Ness Digital Engineering.

Despre UBC 0 si proiectul mixt Iulius Town

Cu o inaltime de 155 de metri şi 27 de etaje, UBC 0 va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania. Imobilul va avea o suprafata construita de peste 74.000 mp şi, asemenea celorlalte cladiri din ansamblul mixt, este construit in conformitate cu standardele internationale pentru „cladiri verzi”. Spatiile de birouri vor avea o suprafata totala de 52.000 mp inchiriabili. Suprafete generoase pe fiecare nivel, care vor ajunge pana la 2.000 mp, spatii fara coloane interioare, grad sporit de lumina naturala, dotari şi tehnologii ultramoderne şi solutii eficiente din punct de vedere energetic sunt cateva dintre caracteristicile noii cladiri.

Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, este cea mai mare investitie din vestul tarii, in valoare totala de 442 milioane de euro. Pe segmentul office, Iulius Town are, in prezent, trei cladiri business in operare si una in dezvoltare, UBC 0.

Proiectul mixt Iulius Town include cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate şi fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. (I.P.)

Leave a Reply