Peste 80 de caini maidanezi din Timisoara isi cauta stapani. Actiune caritabila, de incurajare a adoptiilor, organizata de asociatia Angels 4 Animals Rescue (P)

Asociatia Angels 4 Animals Rescue Timisoara si Storia organizeaza, in 15 decembrie, un deosebit eveniment caritabil dedicat animalelor strazii.


Iubitorii animalelor de companie sunt asteptati, intre orele 10 – 20, la barul de pe strada Eugeniu de Savoya nr.11, pentru a cumpara hainute, jucarii, accesorii pentru catei si pisici, dar si bijuterii, tablouri, articole de imbracaminte sau alte produse interesante pentru stapanii lor.

Toti banii adunati din vanzarea obiectelor expuse, dar si cei proveniti din donatiile inregistrate in cadrul acestui targ caritabil vor merge catre plata tratamentelor, a sterilizarii si a hranei animalelor salvate de pe strazi, aflate momentan in grija asociatiei.

Drept multumire, cu ajutorul partenerilor si sponsorilor evenimentului, organizatorii au pregatit participantilor o multime de surprize: sedinte foto gratuite, abonamente la fitness, bilete de intrare la club, sedinte de cosmetica si make-up, tricouri si obiecte personalizate, dar si multe bucurii dulci, ca la mama acasa.

„Vor fi multe premii oferite de sponsorii nostri, carora le multumim si pe aceasta cale. Pentru orice participant, o achizitie sau donatie in valoare de minim 50 de lei inseamna un bilet la tombola organizata de noi, prin care recompensam bunatatea fata de animale.

Avem peste 80 de caini maidanezi in grija noastra, printre care si cazuri de catele cu pui, care au nevoie de ingrijire speciala, dar si pisicute pe care le tinem in fostere la voluntarii nostri, pana le gasim stapani. Insa, majoritatea celor care adopta sunt din strainatate, iar procedurile dureaza.

Ne-am dori sa fie un interes mai crescut si la noi, pentru ca aceste animale sunt responsabilitatea tuturor. Trebuie inteles ca „robinetul” maidanezilor nu se va opri, cat timp ne aruncam cainii in strada”, spune Carmen Stanescu-Borka, presedintele A4AR Timisoara.

De altfel, iubitorii de animale sunt invitati sa-i cunoasca in mod direct si pe destinatarii donatiilor lor, sa le afle povestile, sa se fotografieze cu ei si sa-i boteze pe cei care nu au nume inca.

Intr-o tara in care vanatorii au voie sa impuste cainii care se plimba pe campuri, in care oricine isi poate ucide patrupedul sau sa dea foc pisicilor fara sa se teama de inchisoare, facem un nou apel la solidaritate fata de animale. Un maidanez va fi intotdeauna un prieten care va va iubi neconditionat.

Daca nu puteti lua un catel sau o pisica acasa, din diverse motive, puteti contribui la ingrijirea lor prin donatii sau actiuni de voluntariat in cadrul asociatiilor de profil.

Locul animalelor nu e pe strada, dar singuri nu reusim sa le ajutam pe toate, iar indiferenta ne-ar face complici la drama lor. Asadar, cum spune si titlul campaniei noastre, avem nevoie de ingeri pazitori pentru a salva prietenii necuvantatori!”, explica Diana Mihai, purtator de cuvant al A4AR Timisoara. (I.P.)

Sursa foto: Asociatia Angels 4 Animals Rescue Timisoara

 

One thought on “Peste 80 de caini maidanezi din Timisoara isi cauta stapani. Actiune caritabila, de incurajare a adoptiilor, organizata de asociatia Angels 4 Animals Rescue (P)

Leave a Reply