Fostul director al Camerei de Conturi Timis, prins beat crita la volan pe o strada din Dumbravita! VEZI de ce s-au socat politistii

Pentru Vasile Melciu, fostul director al Camerei de Conturi Timis, seara de 12 decembrie s-a dovedit una nefasta pentru imaginea sa de mare controlor al statului.


Astfel, finantistul care a coordonat auditarea primariilor si a institutiilor deconcentrate din Timis, in perioada 2015 – 2017, pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici, a picat un banal test al alcoolemiei.

Zarit de un echipaj al politiei locale ca se urca baut la volan, pe o strada din localitatea Dumbravita, la periferia Timisoarei, Vasile Melciu nu a ajuns prea departe, ci a fost oprit in trafic si rugat sa sufle in etilotest, dupa ce vigilentii agenti ai directorului Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, au sesizat colegii de la IPJ Timis.

Valoarea alcoolemiei i-a socat de-a binelea pe politisti: 1,75 mg/l alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna ca Vasile Melciu putea sa aiba in sange o concentratie de alcool mai mare de 3 mg/l. Adica, aproape de coma alcoolica.

A fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, urmand ca medicii sa stabileasca exact daca Vasile Melciu a condus sub influenta bauturilor alcoolice sau etilotestul Drager al politistilor nu era calibrat din punct de vedere metrologic.

In cazul in care i se va intocmi dosar penal si va fi trimis in fata judecatorilor, fostul sef al Camerei de Conturi Timis risca intre 1 si 5 ani de inchisoare sau amenda, dar si anularea permisului de conducere. In prezent, Vasile Melciu este auditor public extern la Camera de Conturi Timis. (V.E.)

 

One thought on “Fostul director al Camerei de Conturi Timis, prins beat crita la volan pe o strada din Dumbravita! VEZI de ce s-au socat politistii

  1. Cu precizarile ca totul a avut loc in Dumbravita si nicidecum in Timisoara astfel incat sa intre in actiune “vigilentii “lui Dorel Cojan, ci politistii locali dumbraviteni, care chiar sint vigilenti si totodata ca respectivul nu a fost vazut urcand baut la volan ci era sa loveasca un copil ruland in zig-zag pe strada principala.In rest, ca la Radio Erevan, stirea e exacta.

Leave a Reply