Concerte de colinde, serbari si targuri tematice de Craciun, in weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

In acest sfarsit de saptamana, in Iulius Town se desfasoara o multitudine de evenimente care ii vor face pe timisoreni sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna. Iar daca au intrat deja, sunt invitati sa se lase impresionati de corurile de colindatori sau absorbiti de propunerile de cadouri de la targurile de Craciun.


Vineri, 13 decembrie 2019, Val Band va sustine un concert care va alunga asa-zisul ghinion al zilei. De la ora 19, restaurantul Daily din Iulius Town va fi locul in care se vor asculta cover-urile Alinei si a lui Vicentiu si unde emotia ii va cuprinde pe toti cei prezenti. Intrarea este libera.

Sambata, de la ora 16, in Atriumul Iulius Mall, se vor auzi colinde, iar dansurile vor completa spectacolul Irinei Arisan, intr-o manifestare artistica ce va pune zambetul pe chipurile celor din public.

De la ora 18, se continua in aceeasi nota, caci cei de la Box Office au pregatit un alt concert de colinde deosebit. Acesta va avea loc in Atrium, la demisol, unde artistii va invita sa va bucurati impreuna de sarbatorile de Craciun.

Iar daca vrei sa ai parte si de bucate delicioase, esti asteptat, de la ora 19, in restaurantul Daily din parcul Iulius Gardens, la un specatcol de muzica live cu Alina Mihocas. Intrarea este libera, iar nu-ti mai ramane decat sa te lasi cucerit de vocea Alinei si de aromele Daily.

Duminica, 15 decembrie, de la ora 11, in zona magazinului Intersport din Iulius Mall se va desfasura un atelier de creatie. Tema va fi crearea unor globuri pentru brad, iar toate materialele sunt puse la dispozitie de Iulius Town, participarea fiind gratuita. Atelierele sunt sustinute de Bianca Potyesz.

Duminica, dupa-amiaza continua seria concertelor si dansurilor. In Atriumul Iulius Mall, la demisol, de la ora 16.30, Junii Timisului va invita sa va incarcati cu energie si voie buna de la spectacolul lor, pentru o noua saptamana voioasa. De asemenea, de la ora 18.30, tot in Atrium, echipa Palatului Copiilor va asteapta cu o serbare care va include dansuri, colinde si gimnastica.

Mai mult, timisorenii sunt asteptati cu targuri tematice, pentru a va usura cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. De vineri pana duminica, la parter, respectiv la demisol vor avea loc Targul de Sanatate si Produse Naturale si Targul de Blanuri si Piele. Totodata, Asociatia Junior Chamber International Timisoara va asteapta la parterul Iulius Mall, zona Leonidas,  la un targ caritabil unde veti gasi lucruri handmade.

Sambata si duminica, la etaj, in zona Sizeer, va avea loc targul organizat de comunitatea MMTCG (Mamici Mai Tari Ca Google), care isi vor prezenta produsele handmade.

De asemenea, campania de Craciun continua, unde timisorenii sunt asteptati sa implineasca vise, cumparand Moneda Dorintelor si punand in functiune Masina Dorintelor. La finalul campaniei, cu suma stransa, Iulius Town va achizitiona unui ureteroscop flexibil necesar in operatiile non-invazive la copii. Acest aparat va fi donat Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara.

Vino si tu in Iulius Town sa vezi ce evenimente ti-am pregatit! (I.P.)

Leave a Reply