VITEZA excesiva face noi victime pe o sosea din vestul tarii. Doi barbati si-au pierdut viata, dupa ce masina cu care circulau s-a izbit frontal de un TIR

Traficul rutier pe drumul national Deva – Arad a fost blocat, joi seara, timp de cateva ore, iar conducatorii auto au fost dirijati pe rute ocolitoare, in urma producerii unui grav accident de circulatie.


Potrivit IPJ Hunedoara, un barbat in varsta de 53 de ani, din judetul Alba, care conducea o autoutilitara in directia Arad, nu a pastrat distanta suficienta fata de un TIR care circula pe aceeasi banda de mers si s-a izbit frontal de partea din spate a autovehiculului de mare tonaj.

Impactul a fost extrem de violent si s-a produs in momentul in care soferul TIR-ului a oprit pentru a efectua un viraj la stanga, in zona termocentralei Mintia.

In urma accidentului, a murit atat soferul autoutilitarei, din localitatea Ighiu, cat si  pasagerul din dreapta, in varsta de 60 de ani, tot din judetul Alba.

Pompierii si echipajul cu medic al SAJ, sositi urgent la locul accidentului, au facut eforturi mari pentru a-i salva pe cei doi barbati, insa ranile lor au fost prea grave, fiind declarati decedati. (V.E.)

 

Leave a Reply