Grande Madame e marea invitata in Iulius Town. Vino si tu sa o vezi intr-un concert grandios de colinde live! (P)

Ai auzit? Grande Madame, o papusa gigantica si fermecatoare, te invita in Iulius Town, sambata, sa te incante cu un spectacol absolut uimitor, intr-un concert de colinde live. In Atrium, langa bradul de Craciun, totul va deveni magic, iar publicul va fi absolut absorbit de gratia actului artistic.


Sambata, 21 decembrie 2019, in Atriumul Iulius Mall se va auzi un fundal muzical angelic de colinde sustinut de 3 instrumentisti (2 viori si 1 contrabas), iar Grande Madame si majordomii ei isi vor face aparitia in mare fel, conturand o atmosfera fantastica.

Cei prezenti vor fi martorii unui eveniment plin de magie, desfasurat in trei serii, de la orele 16, 17 si 18, iar fiecare reprezentatie va dura 40 de minute.

Spectatorii vor fi captati de povestea creata in jurul personajului, dar si de eleganta acestuia, care pluteste gratios printre oaspeti si le ofera atentia pe care o regina sau printesa ar oferi-o adoratorilor ei.

Cu o inaltime de cinci metri, aceasta papusa impresionanta plina de farmec este similara celor de portelan, din secolul al XVII-lea.

Grande Madame este rotita in timpul evenimentului de catre majordomii sai, care interactioneaza la randul lor atat cu personajul principal, cat si cu publicul, prin dans, teatru de improvizatie si momente de coregrafie. Unicitatea acestui spectacol ofera o experienta memorabila, prin aparitie si atentia la detalii, pentru a intra in atmosfera de basm creata de personajele inedite.

Vino si tu in Iulius Town sa te lasi cucerit de prezenta Grande Madame, o productie marca Famous Art! (I.P.)

Leave a Reply