Primele magazine VGeneration si New Era din afara Capitalei s-au deschis in Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Mall, parte integrata a ansamblului mixt Iulius Town Timisoara, si-a mai imbogatit portofoliul cu doua branduri consacrate, VGeneration si New Era. Cele doua reprezinta o premiera nu doar pentru oras, ci pentru intreaga regiune.


Recent, la etajul 1 Iulius Mall au fost inaugurate magazinul de imbracaminte, incaltaminte si accesorii multibrand, VGeneration, si cel de sepci, accesorii si imbacaminte, New Era.

In cele doua locatii pot fi gasite articole pentru stilul urban-casual, pentru outfit-uri care inspira autenticitate si originalitate.

VGeneration este distribuitorul oficial in Romania al brand-urilor VANS si New Era. In prezent, aici se gasesc produse de la cele mai cunoscute si apreciate branduri internationale, cum ar fi Superdry, Fila, Puma, UGG, Saucony si, bineinteles, VANS, pentru crearea unor tinute complete.

Colectiile cuprind articole vestimentare atat pentru femei, barbati, cat si pentru copii. Piesele sporty predomina in magazin, cum ar fi hanorace, tricouri, pulovere, jachete, pantaloni, dar si incaltaminte si accesorii trendy, precum borsete, rucsacuri si multe altele.

New Era este o companie americana, specializata in sepci si accesorii. Cu o experienta de aproape 100 de ani in productia sepcilor de cea mai inalta calitate, brandul detine peste 500 de licente diferite in portofoliul sau.

Din 1993, a fost furnizorul exclusiv de sepci pentru Baseball Major League. La New Era, clientii vor putea gasi, pe langa numeroase modele de sepci, caciuli, manusi, rucsacuri si piese de imbracaminte.

Te invitam sa descoperi cele doua magazine, VGeneration si New Era, la etajul 1, zona Cinema, in Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply