Spectacole tematice, ateliere si un grandios concerte de colinde va asteapta, in weekend, la Iulius Town (P)

Emotii pe note muzicale, spectacole si serbari tematice ateliere si concerte, toate anunta venirea Craciunului. In Iulius Town s-a instalat, odata cu aprinderea decoratiunilor, o atmosfera magica, iar evenimentele din acest sfarsit de saptamana ii invita pe timisoreni sa isi petreaca timpul alaturi de familie.


Vineri, 20 decembrie 2019, de la ora 17, in Atriumul Iulius Mall, langa brad, micile talente de la Palatul Copiilor au pregatit un spectacol pentru cei care isi doresc sa isi petreaca seara intr-o atmosfera fermecatoare. Iar de la ora 19, in aceeasi locatie, se va desfasura o serbare de dansuri, care sa aduca ritmul in viata publicului.

Tot vineri, de la ora 20, in incinta restaurantului Daily, DJ Raul incalzeste atmosfera cu cele mai indragite genuri muzicale – de la jazz si blues, pana la hip hop si dance, in timp ce Daily pregateste preparate din bucataria internationala, la un pret special, pentru o seara perfecta.

Sambata, 21 decembrie, Grande Madame e marea invitata in Iulius Town! Atriumul mall-ului va fi gazda celui mai grandios concert de colinde, iar o papusa gigantica si surprinzatoare – Grande Madame – va cuceri cu eleganta si gratia cu care pluteste printre oaspeti. Cei prezenti vor fi martorii unui eveniment plin de magie, desfasurat in trei serii, de la orele 160, 17 si 18, iar fiecare reprezentatie va dura 40 de minute.

Duminica, 22 decembrie, continuam in aceeasi nota, cu un cor de copii ale caror voci si colinde pregatite vor impresiona si vor sensibiliza audienta. Vino si tu in intervalul 17 – 18, la zona Intesport, langa brad, sa te lasi cucerit de talentul lor! De la ora 18, in zona Atrium, trupa JazzyBIT vine sa incheie anul intr-un mod festiv, pe ritmuri de jazz, acasa.

Mai mult, de vineri pana duminica, in intervalul orar 11 – 20, in zona magazinului Intersport, va avea loc un Atelier LEGO Technobricks. Copiii vor putea construi si testa mecanisme si creatii motorizate din piese de constructie LEGO® Technic si pot  interactiona cu alti pasionati. Spatiul de joaca este destinat copiilor cu varsta minima de 6 ani.

Pana pe 24 decembrie, la parterul si demisolul Iulius Mall, va avea loc Targul de Craciun pentru cei care inca mai cauta darurile perfecte. Targul propune nenumarate sugestii de surprize numai bune de pus sub brad, pentru toate varstele. Cei peste 90 de expozanti iti vor oferi inspiratia necesara.

De asemenea, campania de Craciun continua, unde timisorenii sunt asteptati sa implineasca vise, cumparand Moneda Dorintelor si punand in functiune Masina Dorintelor.

La finalul campaniei, cu suma stransa, Iulius Town va achizitiona un ureteroscop flexibil necesar in operatiile non-invazive la copii. Acest aparat va fi donat Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara. Vino si tu in Iulius Town sa vezi ce evenimente ti-am pregatit! (I.P.)

Leave a Reply