Secretarul de stat Valeriu Lupu, dosar penal pentru sustragerea de la prelevarea de mostre biologice! Politicianul PMP a provocat un accident rutier in Timisoara

Anul nou 2020 nu a inceput deloc bine pentru specialistul in aviatie Valeriu Lupu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, care a fost primit inalta functie in guvernul liberal ca reprezentant al organizatiei PMP Timis.


Acesta a fost implicat, astazi, intr-un accident rutier fara victime, produs pe strada Behelei, din Timisoara.

Aflat la volanul autoturismului de serviciu Dacia Duster, Valeriu Lupu a pierdut controlul volanului si a lovit o masina aflata intr-o parcare.

Proprietara masinii a venit sa vada ce s-a intamplat, i s-a parut ca soferul miroase a alcool si a sunat la 112. Un echipaj al Politiei Rutiere si-a facut, rapid, aparitia la fata locului, insa secretarul de stat a refuzat sa sufle in aparatul etilotest si nu a fost de acord nici sa fie transportat la Spitalul Municipal pentru prelevarea de probe biologice.

“Barbatul in varsta de 56 de ani a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest, totodata refuzand si sa i se recolteze probe de sange. Astfel, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de prelevare de mostre biologice”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Aurora Voicila.

Potrivit Codului Penal, refuzul conducatorului auto de a se supune prelevarii de mostre biologice necesare in vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezentei unor substante psihoactive se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. (V.E.)

UPDATE! Surse din Guvernul Orban, citate de presa centrala, au anuntat ca Valeriu Lupu va fi demis din functia de secretar de stat in Ministerul Tranporturilor.

One thought on “Secretarul de stat Valeriu Lupu, dosar penal pentru sustragerea de la prelevarea de mostre biologice! Politicianul PMP a provocat un accident rutier in Timisoara

  1. da Idolu poate sta linistit acum pericolul sa alcolizat si sia gfacto singur , sau nu cine stie de fatp fratii de menajerie sunt transpartinici

Leave a Reply