Noii avocati din Baroul Timis vor depune juramantul profesional. La sedinta solemna va participa si o delegatie a confratilor din Baroului Strasbourg

Baroul Timis va organiza, in data de 24 ianuarie 2020, o sedinta solemna in cadrul careia tinerii care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat, sesiunea 2019, vor depune juramantul profesional.


In cadrul evenimentului va avea loc o lansare de carte a avocatului Lazar Gruneantu, fostul decan al Baroului Timis, din perioada 2004 – 2012, premierea avocatilor timiseni care s-au situat pe primele 3 locuri la examenul de absolvire a INPPA – sesiunea noiembrie 2019, precum si alte momente dedicate aniversarii a 145 de ani de avocatura la Timisoara.

La eveniment, pe langa membrii Consiliului Baroului Timis, vor participa judecatori ai Curtii Europene a Drepturilor Omului, reprezentanti ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, o delegatie a Baroului Strasbourg, care este infratit cu Baroul Timis, decani ai unor barouri din Romania, avocati membri ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, profesori universitari de la facultatile de drept din cadrul Hexagonului Facultatilor de Drept din Romania, decani ai facultatilor de drept din cadrul Hexagonului Facultatilor de Drept din Romania, reprezentanti ai instantelor judecatoresti si parchetelor, reprezentanti ai altor profesii liberale.

Sedinta solemna a Consiliului Baroului Timis se va incheia cu un concert extraordinar de pian, sustinut pianistul roman Teo Milea.

“Inscrierile se fac pana in data de 23.01.2020, prin transmiterea unui e-mail la corespondenta.avocati@baroul-timis.ro. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, membrii Baroului Timis si apartinatorii membrilor Baroului Timis care au promovat examenul de admitere in profesie, sesiunea 2019, avand prioritate”, se precizeaza intr-un anunt postat pe pagina de internet a Baroului Timis. (I.P.)

Leave a Reply