Noul prefect liberal de Timis a depus juramantul! “Va avea cel mai de succes si mai lung mandat”, a previzionat ministrul de Interne Marcel Vela

Liliana Onet, noul prefect al judetului Timis, a fost investita in functie si a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii la care au participat toti sefii institutiilor deconcentrate, PNL-istii de frunte din judet, dar si ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.


Extrem de emotionata de numirea sa in cea mai importanta functie publica din Timis, cea de “premier la nivelul judetului”, dupa cum a apreciat ministrul Vela, Liliana Onet a dat citire unui scurt mesaj,  in care s-a declarat onorata, dar si pregatita pentru a face fata noii provocari administrative.

“Voi depune toate eforturile pentru a gestiona corespunzator atat activitatea curenta a Institutiei Prefectului Judetului Timis, dar mai ales situatiile neprevazute care, in mod inerent, vor aparea de-a lungul timpului, in judet. Numire in aceasta functie ma onoreaza si reprezinta o noua provocare fata de care ma simt datoare sa raspund cu seriozitate, implicare si competenta”, a declarat Liliana Onet.

Printre prioritatile mandatului a enumerat organizarea alegerilor locale si parlamentare, rezolvarea problemelor de fond funciar care mai persista dupa 30 de ani de la revolutie, dar si rezolvam cu operativitate a situatiilor de urgenta care ar putea aparea. Ministrul Marcel Vela, banatean originar din Caras-Serverin, a apreciat ca, pentru Timis si Timisoara viitorul suna bine.

“Mi-am adus aminte ca, intr-una din sedintele trecute, am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru centura de sud a Timisoarei si noul racord la autostrada si cred ca viitorul suna bine pentru judetul Timis si pentru Timisoara si doamna prefect va avea cel mai de succes si mai lung mandat de prefect al judetului Timis”, a previzionat Marcel Vela.

Prezent la ceremonie, presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a felicitat-o pe Liliana Onet pentru numirea in inalta functie guvernamentala si si-a exprimat increderea ca va fi un prefect bun pentru Timis si un excelent partener pentru Primaria Timisoara. (Mara Ion)

Foto: Costi DUMA

Leave a Reply