Politiciana USR Timis acuzata ca a furat o pereche de slapi, demisie din partid. “Oricine nu respecta criteriile de integritate va fi sanctionat!”, atrage atentia liderul judetean, Cristian Mos

Cariera politica a Ramonei Dzitac (foto 1, alaturi de Dan Barna), presedinta puternicei filiale USR din Gavojdia, a fost curmata brusc de conducerea judeteana a partidului, dupa implicarea acesteia in furtul unui dres de baie si a unei perechi de slapi.


Acest incident oarecum monden, care s-a petrecut la o petrecere a burlacitelor, a degenerat, zilele trecute, in agresarea violenta a unei tinerei care a filmat momentul in care politiciana USR a incercat sa scape de acuzatia de furt si a acceptat sa inapoieze echipamentul de baie (foto 2).

De remarcat ca obiectele sustrase la petrecerea burlacitelor au fost recunoscute de proprietare, dupa ce Ramona Dzitac le-a imbracat si a postat o serie de fotografii pe Facebook.

Intr-un comunicat semnat de Cristian Mos, presedintele USR Timis, electoratul salvatorilor Romaniei este anuntat ca Ramona Dzitac si-a dat demisia din partid.

“In urma discutiilor care au aparut in spatiul public referitor la actiunile reprobabile ale presedintei filialei USR Gavojdia, va comunicam ca aceasta si-a dat demisia, calitatea sa de membru USR incetand de astazi (vineri n.r.). 

Imediat dupa ce am aflat despre incident am convocat Biroul Judetean Timis, am analizat faptele impreuna cu colegii din judet, iar concluzia care a urmat a fost fireasca: USR se delimiteaza de orice actiune ilegala si imorala a membrilor nostri.

Orice derapaj de acest fel va fi sanctionat dur de catre conducerea judeteana a USR. Un astfel de comportament nu ii reprezinta nici pe cei aproape 20.000 de membri ai partidului si nici pe zecile de mii de timiseni care si-au pus pana acum sperantele in noi.

Oricine nu respecta aceste principii si criteriile de integritate USR va fi sanctionat, deoarece principiile si onestitatea sunt cele mai valoroase lucruri pe care le avem”, se mentioneaza in comunicatul USR Timis.

Dupa aceasta lovitura de imagine incasata de USR Timis, conducerea organizatiei este obligata sa ridice standardele de selectie si de moralitate ale membrilor cu functii de conducere, in conditiile Ramona Dzitac a fost exclusa din PMP Timis tot in urma unui scandal public, ultramediatizat, care a torpilat imaginea presedintelui Cornel Samartinean si a organizatiei judetene a PMP. (Mara Ion)

One thought on “Politiciana USR Timis acuzata ca a furat o pereche de slapi, demisie din partid. “Oricine nu respecta criteriile de integritate va fi sanctionat!”, atrage atentia liderul judetean, Cristian Mos

  1. Nu vă mai miraţi atât!Şi la USR Lugoj foşti psd-isti,o doamnă multi multi partid,o hoaţă,un fals revoluţionar şi un furnizor de stări de bine fac parte din forul de conducere,cu ştiinţa celor de la judeţ şi în urma unor alegeri “libere”.Mai căutaţi şi aflaţi de ce a demisionat jumătate de filială anul trecut în iunie şi cum a reuşit USR performanta să îl facă pe primul consilier local din ţară,înscris în acest partid,să fie şi primul care a plecat din USR.

Leave a Reply