Bucura-te de REDUCERILE de iarna! Brandurile tale preferate din Iulius Town Timisoara au oferte de nerefuzat, de pana la 80%, care iti aduc vouchere pentru si mai multe cumparaturi, la preturi promotionale (P)

Noul an aduce reduceri la Iulius Town, pentru ca tu sa-ti innoiesti garderoba cu articolele pe care ai pus ochii, la pret mult mai mic. Descopera piesele sezonului la oferte care te surprind, la imbracaminte, incaltaminte, accesorii, articole sportive si pentru copii, dar si cosmetice sau electronice.


Pentru a intra in campania promotionala Winter Sale, care se desfasoara pana pe 31 ianuarie 2020, trebuie sa cumperi din magazinele Iulius Town conform pragurilor de minimum 150 lei, 300 lei sau 500 lei si sa soliciti vanzatorilor bonurile fiscale, indiferent de valoarea acestora.

Odata ce atingi unul dintre cele trei praguri, trebuie sa mergi la Centrul Info si sa le prezinti personalului. La 150 de lei, ai sansa sa castigi un voucher de 25 lei, la 300 de lei, un voucher de 60 lei, iar pentru cumparaturi de 500 de lei, valoarea voucherului este de 100 de lei. 

Participarea la campanie se face in baza regulamentului disponibil pe site-ul Iulius Town.

Pregatit de shopping? Profita de reducerile de pana la 70% de la Marks&Spencer, Camaieu si Sofiaman si de cele de 60% de la Lee Cooper. Ai pana la -50% la Mango, Orsay, C&A, Koton, Distinctive, Tommy Hilfiger, Liu Jo, Guess, Stefanel, Tom Tailor, US Polo ASSN, Nissa, D’S Damat, Steilmann, Seroussi, Urma, Effect, pentru tinute potrivite fiecarei zile si ocazie. Zara si Bershka te intampina cu pana la -40%, iar Poema te asteapta cu promotii speciale.

Peek&Cloppenburg are cu un discount de 20% la articole deja reduse. Daca ai un stil de viata dinamic si cauti echipamentul perfect pentru fiecare activitate, fie ea in aer liber sau in interior, vino la Hervis Sports, unde ai pana la 70% reducere. La SportVision, Grid si Superdry ai pana la -50%, in timp ce la VGeneration, New Era si Buzz ai -40%. Si la U-Man gasesti preturi reduse cu pana la 33%, iar la Adidas ai -30%. 

Iar daca vrei sa iti gasesti perechea de pantofi ideala si sa te bucuri de oferte, trebuie sa stii ca la Anna Cori ai piese reduse cu pana la 60%, la Il Passo, Musette, Xara Shoes si Tamaris cu pana la 50%, in timp ce la Benvenuti ai pana la -55%. Tezyo si Ecco te intampina cu -40%, Deichmann cu pana la -30%, iar CCC te surprinde cu oferte cuceritoare.

Iar pentru un outfit complet, descopera accesoriile din Splend’or, unde gasesti produse cu pana la -70%, in timp ce la Parfois, Meli Melo si Kultho ai pana la -50%. Nu rata preturile mai mici cu pana la 45% la Swarovski, cu 40% la Be in Time sau cele reduse cu pana la 30% la Bianco Nero. Vrei o geanta noua? La Obag gasesti produse reduse cu pana la 65%.

Cauti un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine? Sigur gasesti unul potrivit in magazinele de cosmetice si parfumuri din Iulius Town, care te asteapta cu surprize. Ai preturi mai mici cu pana la 80% la Sephora si cu pana la 60% la Douglas. Ai discounturi de pana la 50% la MAC, Pupa Milano, The Body Shop si Yves Rocher, dar si oferte speciale la MyGeisha, Xpert Beauty si ProBeauty. Daca esti in cautarea unui produs electronic sau IT, acum este momentul sa-l achizitionezi, cu reducerile de pana la 50% la Media Galaxy. Adauga listei tale de cumparaturi si o carte, cu promotiile speciale de la Diverta.

Te asteptam la Iulius Town sa te rasplatim pentru sesiunile de shopping la reduceri! Gasesti lista completa pe site. (I.P.)

Leave a Reply