Incendiu la o fabrica de langa Timisoara! 250 de angajati s-au autoevacuat, inainte ca pompierii de la ISU Banat sa stinga focul

Interventie in forta a pompierilor de la ISU Timis, in aceasta seara, in jurul orei 20,20, dupa ce au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la un container de tip bucatarie, situat in curtea unui operator economic din comuna Ghiroda.


La fata locului s-au deplasat, de urgenta, doua autospeciale de stingere, un echipaj SMURD si 14 pompieri.

“La sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul se manifesta cu ardere generalizata la intregul container care se afla la aproximativ 5 metri de cladirea principala a societatii comerciale. S-a actionat de urgenta pentru lichidarea incendiului, astfel la cateva minute de la sosirea pompierilor, incendiul a fost lichidat”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

In urma incendiului au ars elementele combustibile din container, printre care aparate si ustensile de bucatarie.

Din cladirea aflata in apropierea incendiului s-au autoevacuat aproximativ 250 de angajati ai operatorului economic, respectiv tura care era de serviciu. Datorita interventiei prompte a pompierilor, focul nu s-a extins si, astfel, nu s-au inregistrat pagube materiale si, de asemenea, nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale.

Cauza probabila a incendiului, stabilita de pompieri, pare a fi un scurtcircuit electric. (V.E.)

Leave a Reply