Transfer de senzatie pe piata functiilor dedicate membrilor PNL! Catalin Iapa, consilierul personal al primarului Timisoarei, numit secretar de stat

Primarul Timisoarei a reusit o adevarata lovitura pe piata functiilor din PNL, semn ca ramane in gratiile conducerii centrale, a premierului Ludovic Orban, in ciuda faptului ca este trimis in judecata in dosarul vanzarilor ilegale de case nationalizate.


Dovada sustinerii lui Nicolae Robu a venit, astazi, intempestiv, prin intermediul Monitorului Oficial, unde s-a publicat decizia premierului de a-l avansa in structura guvernului pe nimeni altul decat Catalin Iapa, consilierul personal al edilului Timisoarei.

“Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Augustin-Catalin Iapa se numeste in functia de secretar de stat la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei”, a decis Ludovic Orban.

“El are calitati pentru o multime de functii, desigur”, declara primarul Timisoarei, in urma cu o luna, cand numele lui Catalin Iapa a fost vehiculat ca viitor director al Aeroportului International Timisoara.

Noul secretar de stat are 32 de ani, este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara. Din 2016 este consilierul personal al primarului Robu, iar inainte a fost presedintele Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply