Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, pe urmele traficantilor de tigari. Inca trei “sageti”, ridicate din Piata Iosefin

Dupa trecerea sezonului in care s-au “vanat” vanzatorii de artificii, pocnitori si petarde, jandarmii au revenit la raziile impotriva traficantilor de tigari.


Aceste contoale, recent, au dus la prinderea a trei barbati, care au incercat sa vanda, in zona pietei Iosefin din municipiul Timisoara, pachete cu tigari despre care exista suspiciunea ca provin din contrabanda.

Acestia au fost depistati pe timpul unei actiuni desfasurate de catre Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara in colaborare cu Directia Regionala Vamala Timisoara, pentru prevenirea si combaterea comertului cu produse de contrabanda.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate, acestea avand domiciliul in municipiul Timisoara. La perchezitia efectuata, asupra lor au fost gasite 132 pachete cu tigari, de diferite marci, nemarcate fiscal.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii si predate Directiei Regionale Vamale Timisoara, spre luarea masurilor ce se impun. (I.P.)

Leave a Reply